Πρωτάθλημα θρίλερ: Ποια και πότε είναι τα ντέρμπι - φωτιά που ακολουθούν

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Πρωτάθλημα θρίλερ: Ποια και πότε είναι τα ντέρμπι - φωτιά που ακολουθούν

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:48 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 27.11.2023

Μετά τη νίκη του Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό (2-0) η «μάχη» της κορυφής πήρε... φωτιά, με τα επερχόμενα ντέρμπι να αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος νικητής της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, καθώς επικράτησε του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-0 και ταυτόχρονα έβαλε... φωτιά στο πρωτάθλημα.

Με αυτήν την ήττα, το «τριφύλλι» μείωσε τη διαφορά από τους διώκτες του σε απόσταση αναπνοής και πλέον η «μάχη» της κορυφής αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο παρέμεινε στην κορυφή με 28 πόντους. Από την άλλη, Ολυμπιακός και ΑΕΚ πήραν τη νίκη κόντρα σε Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο -1 από την πρώτη θέση, ενώ τέλος ο ΠΑΟΚ έστησε «πάρτι» κόντρα στον Πανσερραϊκό κι έτσι έφτασε τους 26 πόντους.

Δείτε τη βαθμολογία εδώ:

Την επόμενη αγωνιστική, το ντέρμπι της Opap Arena ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη είναι αυτό που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα (4/12, 21:00). Μετά την πρόσφατη κι άνετη επικράτηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στις ομάδες της Θεσσαλονίκης, ενώ στην αντίπερα όχθη οι κιτρινόμαυροι θα επιδιώξουν με όπλο την πολύ καλή ψυχολογία τους να κάνουν τη... ζημιά.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο σπουδαίο παιχνίδι για τον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Δείτε εδώ όλα τα ντέρμπι που ακολουθούν:

13η αγωνιστική

ΑΕΚ - Άρης

2ος γύρος

17η αγωνιστική

Άρης - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

18η αγωνιστική

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

19η αγωνιστική

Άρης - Ολυμπιακός

20η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

21η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

22η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

23η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

25η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Άρης

26η αγωνιστική

Άρης - ΑΕΚ

🔴Baladeros LIVE: Το «χαστούκι» του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», «καυτός» Γενάρης για τον Ολυμπιακό

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!