Βράνιες για Λιβάγια: «Φοβερός τύπος αλλά ευέξαπτος - Μία μέρα ήθελε να σκοτώσει τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ»

Λιβάγια - Βράνιες

i

© Intime

Βράνιες για Λιβάγια: «Φοβερός τύπος αλλά ευέξαπτος - Μία μέρα ήθελε να σκοτώσει τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:25 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 27.11.2023

Ο Όγκνιεν Βράνιες κλήθηκε να μιλήσει για τον πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια και μεταξύ άλλων στάθηκε στην έντονη νευρικότητά του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ένα podcast της πατρίδας του, ο Όγκνιεν Βράνιες θυμήθηκε την περίοδο που βρισκόταν στην ΑΕΚ. Μεταξύ άλλων, ο Βόσνιος στόπερ αποκάλυψε μια ιστορία από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον πρώην συμπαίκτη του, Μάρκο Λιβάγια.

Ο διεθνής Κροάτης ποδοσφαιριστής εκτός από το αστείρευτο ταλέντο του, χαρακτηρίστηκε κι από την παρορμητικότητά του, με τα λεγόμενα του Βράνιες να το... επιβεβαιώνουν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Παίξαμε μαζί στην ΑΕΚ για τρία χρόνια. Ο Μάρκο είναι είδωλο στη Χάιντουκ τώρα, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και φοβερός τύπος. Σκεφτείτε ότι έπαιζε στην Ίντερ όταν ήταν 19 ετών. Όμως πάντα ήταν λίγο ευέξαπτος και δημιουργούσε προβλήματα. 

Μου είχε πει κάποια στιγμή για την εποχή που έπαιζε στη Λας Πάλμας και είχε συμπαίκτη τον Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Ο Μάρκο είχε νευριάσει μια μέρα μαζί του και ήθελε να τον σκοτώσει. Ο Μπόατενγκ αναγκάστηκε να κλειδωθεί στα αποδυτήρια για να σωθεί και δεν τον άφηναν να βγει μέχρι να ηρεμήσει ο Μάρκο», 

Να θυμίσουμε πως ο Μάρκο Λιβάγια αποτέλεσε έναν από τους ηγέτες στη σύγχρονη εποχή της Ένωσης. Σε 147 συμμετοχές συνολικά με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, ο Κροάτης μέτρησε 42 γκολ και 29 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

🔴Baladeros LIVE: Το «χαστούκι» του Παναθηναϊκού στο «Βικελίδης», «καυτός» Γενάρης για τον Ολυμπιακό

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!