Επικός Σπόραρ: «Ντραγκόφσκι ευχαριστώ που μου έσωσες τον... κ@λο

Άντραζ Σπόραρ

i

Intime

Επικός Σπόραρ: «Ντραγκόφσκι ευχαριστώ που μου έσωσες τον... κ@λο

Sportal newsroom 22:51 - 21.02.2024

Ο Σπόραρ αστόχησε στο πρώτο πέναλτι του Παναθηναϊκού, όμως τελικά οι πράσινοι πήραν την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να κάνει ένα... επικό στόρι προκειμένου να ευχαριστήσει τον Ντραγκόφσκι που έγινε ο ήρωας του ημιτελικού ανάμεσα στους πράσινους και τον δικέφαλο του βορρά.

Ο ημιτελικός του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ κρίθηκε στα πέναλτι, αφού παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 2-0, δέχθηκαν γκολ στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης, με αποτέλεσμα ο αγώνας να κριθεί στη... ρουλέτα των πέναλτι!

Οι δύο αντίπαλοι πρόσφεραν έναν αξέχαστο αγώνα στους φίλους του ποδοσφαίρου, ο οποίος τα είχε όλα. Σασπένς, ένταση, γκολ στις καθυστερήσεις και διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί ο Παναθηναϊκός με 6-5. Ο ΠΑΟΚ κρατούσε την τύχη του στα χέρια του, όμως αστόχησε σε τρία... ματς μπολ, με αποτέλεσμα η αθηναϊκή ομάδα να βρίσκεται πλέον στον τελικό και να περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της που θα προκύψει από το ζευγάρι του Άρη με τον Παναιτωλικό.

Ο Σπόραρ ήταν ο παίκτης που αστόχησε στο πρώτο πέναλτι, δημιουργώντας έτσι ευνοϊκή συνθήκη για τον ΠΑΟΚ που ωστόσο δεν την εκμεταλλεύτηκε, αφού ο Σαμάτα γλίστρησε στο δικό του πέναλτι και είδε την ομάδα του να αποκλείεται.

Για τον λόγο αυτό, ο Σπόραρ θέλησε να ευχαριστήσει τον Ντραγκόφσκι. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων έβγαλε δύο πέναλτι και ήταν ο άνθρωπος που ουσιαστικά «έσβησε» την κακή εκτέλεση του επιθετικού της ομάδας του.

«Ντραγκόφσκι σε ευχαριστώ που μου έσωσες τον... κ@λο», αναφέρει σε στόρι του στο Instagram ο Σπόραρ, δημιουργώντας πανικό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.