Μοιραίος ο Σαμάτα - Γλίστρησε και έχασε το τελευταίο πέναλτι του ΠΑΟΚ (vid)

O απαρηγόρητος Σαμάτα

Μοιραίος ο Σαμάτα - Γλίστρησε και έχασε το τελευταίο πέναλτι του ΠΑΟΚ (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:39 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 21.02.2024

Ο Αλί Σαμάτα ήταν εκείνος που έβαλε τέλος στα όνειρα του ΠΑΟΚ για πρόκριση, αφού στο τελευταίο πέναλτι εναντίον του Παναθηναϊκού γλίστρησε και αστόχησε.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε «πικρό» αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός πως δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της παράτασης κρατούσε το εισιτήριο στα χέρια του. Ένα γκολ του Λημνιού στην τελευταία φάση έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί όπου... οι καρδιές έφτασαν στα όριά τους.

Μοιραίος βαφτίστηκε ο Αλί Σαμάτα, ο οποίος γλίστρησε στο τελευταίο πέναλτι. Ο ίδιος δεν μπορούσε να πιστέψει το τι συνέβη, την ώρα που οι παίκτες της αντιπάλου πανηγύριζαν την πρόκριση.

Απαγορευμένη για... καρδιακούς: Η διαδικασία των πέναλτι στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (vid)

Απαγορευμένη για... καρδιακούς: Η διαδικασία των πέναλτι στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (vid)

Με συγκλονιστικό τρόπο ολοκληρώθηκε η διαδικασία των πέναλτι στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, εκεί όπου το τριφύλλι πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Βetsson.

Βέβαια ο Αφρικανός δεν ήταν ο μόνος που κόστισε στην ομάδα του. Τον τίτλο αυτό θα μπορούσαν να πάρουν επίσης οι Σπόραρ, Ντεσπόντοφ, Λημνιός, Οζντόεφ, Αράο και Ότο, που επίσης δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά την αστοχία του, ο Αλί Σαμάτα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον πλησιάσουν όλοι οι συμπαίκτες του και να τον αγκαλιάσουν, προκειμένου να τον παρηγορήσουν.