Επιμένουν οι Βέλγοι για Μπριζ και Κουλιεράκη
i

Κωνσταντίνος Κουλιεράκης/©intime

Επιμένουν οι Βέλγοι για Μπριζ και Κουλιεράκη

Μάνος Τσαλγατίδης 11:46 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:49 - 19.02.2023

Συνεχίζονται τα δημοσίευμα από το εξωτερικό για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, με τα ποσά που αναφέρονται να αφήνουν παντελώς αδιάφορο τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα από το Βέλγιο έκαναν αναφορά στο ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ για τον 19χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Πιο συγκεκριμένα ανέφεραν πως ο εν λόγω σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό του τον στόπερ με καταγωγή από τη Κρήτη.

Βέβαια, το συγκεκριμένο νούμερο δεν είναι απλά μικρό, αλλά στα όρια του αστείου. Τα δημοσιεύματα ωστόσο στο Βέλγιο συνεχίζονται και έτσι σήμερα 19/2 αναφέρεται πως η Μπριζ θέλει να επενδύσει στο μέλλον μετά από αρκετές αποτυχημένες μεταγραφικές της κινήσεις.

Έτσι, παρακολουθεί στενά τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, αλλά όπως σημειώνει το δημοσίευμα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για πολλά εκατομμύρια, καθώς ο ΠΑΟΚ ξεκινά να συζητά για τον αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό από το ποσό των 15 εκατομμυρίων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 19χρονος αμυντικός του Δικεφάλου υπέγραψε νέο συμβόλαιο τον Δεκέμβριο με ισχύ έως το τέλος του 2026.

Μέχρι στιγμής ο Κουλιεράκης έχει πραγματοποιήσει 19 εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα, το οποίο μεταφράζεται σε 1700 λεπτά συμμετοχής.

Πρέπει να τονιστεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σύλλογος του εξωτερικού ενδιαφέρεται για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, αφού το καλοκαίρι ολλανδικός top class σύλλογος και ομάδα από τα πολύ υψηλά στρώματα της Bundesliga είχαν ρωτήσει για τον νεαρό.