Επίσημο: Παίκτης της Ντόρτμουντ ο Ρίερσον (pic & vid)
i

Ο Γιούλιαν Ρίερσον / © Borussia Dortmund

Επίσημο: Παίκτης της Ντόρτμουντ ο Ρίερσον (pic & vid)

Sportal newsroom 20:11 - 17.01.2023

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 25χρονου άσου, Γιούλιαν Ρίερσον.

Με τους Μάριους Βολφ, Ματέου Μόρεϊ, Τόμας Μενιέ τραυματίες αυτή τη στιγμή και τον Φέλιξ Πάσλακ μοναδικό διαθέσιμο για τη θέση του δεξιού μπακ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέλησε να ενισχυθεί και πήρε τον Γιούλιαν Ρίερσον.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή κατά την οποία ουδείς από τους προαναφερόμενους δεν φαίνεται να έχει πάρει το πάνω χέρι για βασικός τη φετινή σεζόν και οι τραυματισμοί περιπλέκουν την κατάσταση.

Προκειμένου να προλάβει το υπόλοιπο της περιόδου ο γερμανικός σύλλογος έβαλε στο στόχαστρο μια νέα μεταγραφή για να ενισχύσει αυτόν τον τομέα και σήμερα (17/1) ανακοίνωσαν την άφιξη ενός παίκτη ικανού να προσφέρει σε αυτή τη θέση.

Η διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ επισημοποίησε την άφιξη του Γιούλιαν Ρίερσον από την Ουνιόν Βερολίνου. Ο Νορβηγός διεθνής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026 και θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 26 στο σύλλογο του Ρουρ. Το κόστος μεταγραφής αναμένεται σε περίπου 5 εκατ. ευρώ για τον 25χρονο Σκανδιναβό.

«Ο Ρίερσον έχει παίξει 79 φορές στην Μπουντεσλίγκα και έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Νορβηγίας τον Νοέμβριο του 2020 (15 συμμετοχές συνολικά). Σήμερα το πρωί πέρασε με επιτυχία τον υποχρεωτικό ιατρικό έλεγχο με τον νέο του εργοδότη», αναφέρει το δελτίο Τύπου των Βεστφαλών.