Επίσημο: Στην Αλ Αχλί ο Σεν Μαξιμέν

Άλαν Σεν Μαξιμέν

Επίσημο: Στην Αλ Αχλί ο Σεν Μαξιμέν

Η Αλ Αχλί ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άλαν Σεν Μαξιμέν από τη Νιούκαστλ, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Αχλί ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άλαν Σεν Μαξιμέν από τη Νιούκαστλ, ο οποίος υπέγραψε με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας τριετές συμβόλαιο. 

Ο Γάλλος εξτρέμ αποκτήθηκε με 35 εκατομμύρια ευρώ από την Αλ Αχλί και θα αποτελέσει συμπαίκτης των Ρομπέρτο Φιρμίνο, Εντουάρντ Μεντί και Ριγιάντ Μαχρέζ

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στη Νιούκαστλ από το 2019 και είχε καταγράψει συνολικά 24 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 13 γκολ και 21 ασίστ με τον αγγλικό σύλλογο. 

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Σεν Μαξιμέν πέρασε ήδη το πρώτο μέρος των ιατρικών εξετάσεων και σιγά σιγά ετοιμάζει βαλίτσες για τη Σαουδική Αραβία, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά την απόκτηση του Χάρβεϊ Μπαρνς από τη Λέστερ, οι «καρακάξες» έδωσαν το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του 26χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στη χώρα της Ασίας μέσα στις επόμενες μέρες.