Επιστολή Κυπριακής Ομοσπονδίας στην ΕΠΟ: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καταφέρατε να βρείτε λύση»

Πανθεσσαλικό

i

©intime

Επιστολή Κυπριακής Ομοσπονδίας στην ΕΠΟ: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καταφέρατε να βρείτε λύση»

Sportal newsroom 12:02 - 17.05.2023

Με επιστολή της προς την ΕΠΟ, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στην υποχρέωση της να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στη Λευκωσία.

H Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ήταν υποχρέωση της να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα για διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Μάλιστα, εξέφρασε τη χαρά της που βρέθηκε λύση με το Πανθεσσαλικό Στάδιο για την διεξαγωγή του αγώνα.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Σε απαντητική της επιστολή προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αναφέρει ότι αποτελούσε υποχρέωση της να συνδράμει στην βοήθεια που της ζητήθηκε.

Η πρωτότυπη επιστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου

Στην ίδια επιστολή η ΚΟΠ επισημαίνει τους στενούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο ομοσπονδίες, οι οποίοι όπως αναφέρει, ξεπερνούν τα στενά, ποδοσφαιρικά όρια. Τέλος αναφέρει με σαφήνεια ότι λόγοι ανώτεροι των δυνάμεων της δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου στην Κύπρο».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε οριστικά για το πού θα διεξαχθεί τελικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου (20:30). Η απόφαση που πάρθηκε είναι ότι η μεγάλη αυτή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, αλλά κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό άλλωστε ξεκαθάρισε μέσω επιστολής του στην ΕΠΟ, ο Αχιλλέας Μπέος και η επιτροπή διαχείρισης του Πανθεσσαλικού, τονίζοντας πως θα υπάρξουν ελάχιστες προσκλήσεις στα ΔΣ των ομάδων και της ΕΠΟ. Μία πρόταση του Δήμαρχου Βόλου, η οποία θα τεθεί στο τραπέζι με την ΕΠΟ για συζήτηση. Πάντως για την ημερομηνία (24/05) και την ώρα (20:30) έχει ήδη ενημερωθεί η Cosmote TV και είναι απολύτως σύμφωνα με το πλάνο.