Απάντησε στον Μαρινάκη η ΕΠΟ: «Το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν μας ανήκει»

Τάκης Μπαλτάκος

i

©Intime

Απάντησε στον Μαρινάκη η ΕΠΟ: «Το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν μας ανήκει»

Sportal newsroom 15:03 - 16.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:52 - 29.05.2024

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ απάντησε στα όσα ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης τοποθετήθηκε για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Betsson και για το γεγονός ότι αυτή η μεγάλη αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους.

Μάλιστα, χαρακτήρισε «ανεξήγητη» τη διαχείριση της Ομοσπονδία, δηλώνοντας ότι επέλεξε το γήπεδο που δεν έχει κάμερες για τη διεξαγωγή του τελικού.

Μαρινάκης για τον τελικό Κυπέλλου χωρίς κόσμο: «Ανεξήγητη η διαχείριση και η απόφαση της ΕΠΟ, ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά»

Μαρινάκης για τον τελικό Κυπέλλου χωρίς κόσμο: «Ανεξήγητη η διαχείριση και η απόφαση της ΕΠΟ, ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά»

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κλήθηκε να μιλήσει για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Betsson που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό, χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

«Η ΕΠΟ επέλεξε για τον τελικό Κυπέλλου το μοναδικό γήπεδο της Superleague που δεν έχει τηρήσει τη νομοθεσία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης

Τα λόγια του έφεραν την άμεση απάντηση της ΕΠΟ, η οποία με ανακοίνωσή της θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι το «γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού έχει οριστεί με βάση την προκήρυξη του 2022 και ότι ο νόμος σχετικά με την τοποθέτηση καμερών και συστημάτων ασφαλείας στα γήπεδα ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2024». Τέλος, η ελληνική Ομοσπονδία τόνισε ότι ότι «Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ανήκει στην ΕΠΟ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σε απάντηση των όσων ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Παύλος Μαρινάκης σχετικά με το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, διευκρινίζονται τα εξής.

1. Το γήπεδο διεξαγωγής του Τελικού έχει οριστεί με βάση την προκήρυξη του 2022.

2. Ο νόμος σχετικά με την τοποθέτηση καμερών και συστημάτων ασφαλείας στα γήπεδα ισχύει από τον Φεβρουάριο του 2024.

3. Το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν ανήκει στην ΕΠΟ».