Η ΕΠΟ σκέφτεται να αποκλείσει το Πανθεσσαλικό και να μη γίνονται αγώνες εκεί λόγω της συμπεριφοράς του Μπέου

Πανθεσσαλικό Στάδιο

i

© Intime

Η ΕΠΟ σκέφτεται να αποκλείσει το Πανθεσσαλικό και να μη γίνονται αγώνες εκεί λόγω της συμπεριφοράς του Μπέου

Sportal newsroom 23:26 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 27.04.2023

Σκέψεις για αποκλεισμό του Πανθεσσαλικού έχει η ΕΠΟ μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής του γηπέδου. Κάπως έτσι η Ελληνική Ομοσπονδία στρέφεται ξανά σε άλλες λύσεις.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος Novibet. Όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι δεν θα γίνει τελικά στο Πανθεσσαλικό παρά την αρχική συμφωνία που υπήρξε.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε οριστεί ο τελικός για τις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό και το πλάνο ήταν να γίνει παιχνίδι με μικρό αριθμό προσκλήσεων από την ΕΠΟ. Παρόλα αυτά αργότερα η Επιτροπή του γηπέδου έβγαλε σχετική ανακοίνωση κατά της ομοσπονδίας, η οποία έγραφε ότι ο τελικό δεν πρόκειται να γίνει στον Βόλο. 

Μπέος: «Μπήκαμε στο γκρουπ των ισχυρών ομάδων - Θα παλέψουμε το ίδιο και τη νέα σεζόν»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:13 - 27.04.2023

Μπέος: «Μπήκαμε στο γκρουπ των ισχυρών ομάδων - Θα παλέψουμε το ίδιο και τη νέα σεζόν»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους φιλάθλους της ομάδας για τη φετινή πορεία των Θεσσαλών.

Παρόλα αυτά όπως φαίνεται η ΕΠΟ δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Αφού σκέφτεται να προχωρήσει σε ορισμένες ενέργειες απέναντι στον Δήμαρχο του Βόλου. Πιο αναλυτικά θα τον παραπέμψει στην Επιτροπή Δεοντολογίας λόγω της εγγραφής συναίνεσης για τον τελικό. Ο οποίος τελικά δεν θα γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο. 

Παράλληλα θα ζητηθεί και από τον ίδιο να κατέβει σε αργία. Ακόμη σοβαρές είναι και οι σκέψεις να αποκλειστεί τελείως το Πανθεσσαλικό. Αυτό σημαίνει ότι πως κανένας αγώνας δεν θα μπορεί να διεξαχθεί εκεί. Κάτι που μάλιστα η ΕΠΟ μπορεί να το κάνει. Υπενθυμίζεται ότι ο Βόλος αγωνίζεται στο Πανθεσσαλικό, ο οποίος συμμετέχει στα playoffs.

Tags: