Επίθεση στην ΕΠΟ: «Ο τελικός δεν θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, η απόφασή σας αρχειοθετείται εκεί που δεν πιάνει μελάνι...»

Σίριαλ και φέτος η έδρα του τελικού.

i

©intime

Επίθεση στην ΕΠΟ: «Ο τελικός δεν θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, η απόφασή σας αρχειοθετείται εκεί που δεν πιάνει μελάνι...»

Sportal newsroom 20:50 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:57 - 27.04.2023

Η εταιρία διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου με ανακοίνωσή του εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΠΟ κι αναφέρει ότι δεν θα γίνει εκεί ο τελικός ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και φέτος είναι αφορμή για να διαπιστωθεί η ανικανότητα όλων των φορέων να γίνει ένα παιχνίδι που υποτίθεται είναι γιορτή.

Η Εταιρία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου με ανακοίνωση που εξέδωσε επιτέθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Μία ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι ο τελικός του κυπέλλου δεν πρόκειται να γίνει στο γήπεδο του Βόλου!

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται.

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται όπου δει: εκεί που δεν πιάνει μελάνι…»