Επος, ο Πέρεθ μπέρδεψε τον Μόντριτς με τον Ντόντσιτς στον αποχαιρετιστήριο λόγο του για τον Μπενζεμά (vid)

Φλορεντίνο Πέρεθ

i

PrtScr

Επος, ο Πέρεθ μπέρδεψε τον Μόντριτς με τον Ντόντσιτς στον αποχαιρετιστήριο λόγο του για τον Μπενζεμά (vid)

Κώστας Τόπας 15:20 - 06.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 06.06.2023

Κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήρια τελετής του Καρίμ Μπενζεμά από την Ρεάλ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ μπέρδεψε το όνομα του Λούκα Μόντριτς με αυτό του Λούκα Ντόντσιτς, προκαλώντας γέλια στην αίθουσα.

Την Τρίτη (06/06) προγραμματίστηκε η συνέντευξη Τύπου του Μπενζεμά, μέσω της οποίας, ο Γάλλος αστέρας είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του αλλά και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στα 14 χρόνια παρουσίας του στους «μερένγχες».

Προτού πάρει τον λόγο ο Καρίμ Μπενζεμά, στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος των «μερένχες», ο οποίος προκάλεσε μια στιγμή γέλιου μέσα στο γενικώς βαρύ κλίμα του αποχωρισμού, καθώς έκανε ένα γλωσσικό ολίσθημα όταν κατονόμασε τον Λούκα Μόντριτς και μπερδεύτηκε με τον Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς.

Στη συνέχεια του λόγου του, ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος ευχαρίστησε τον Καρίμ Μπενζεμά για την προσφορά του στον σύλλογο.

«Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα, στην οποία έρχονται στο μυαλό αναμνήσεις και συναισθήματα που έζησα τα τελευταία 14 χρόνια. Από την ανακοίνωση του αποχαιρετισμού του Καρίμ, έχω δει ένα τεράστιο αίσθημα θλίψης στους Μαδριλένους και στους ποδοσφαιρόφιλους που έχουν συγκινηθεί από τη μαγεία ενός ποδοσφαιριστή σαν τον Καρίμ. Αγαπητέ Καρίμ, έχεις γίνει ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών.

 Σε έχουμε δει να κάνεις απίστευτα πράγματα με το σήμα μας σε όλο τον κόσμο. Και κανένας οπαδός της Ρεάλ δεν θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για σένα. Ήρθες πολύ νέος και έγινες σύμβολο και ένας από πιο τους μεγάλους θρύλους μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων.