Επος: Πιτσιρίκι ζήτησε φωτογραφία με τον Νούνιες και μετά του έδειξε τη φανέλα της Γιουνάιτεντ (vid)
i

Ντάργουιν Νούνιες/PrtScr

Επος: Πιτσιρίκι ζήτησε φωτογραφία με τον Νούνιες και μετά του έδειξε τη φανέλα της Γιουνάιτεντ (vid)

Κώστας Τόπας 15:51 - 20.02.2023

Ο Ντάργουιν Νούνιες είχε μια... ανεκτίμητη αντίδραση όταν ένα πιτσιρίκι του έκανε φάρσα ο οποίος πόζαρε για μια φωτογραφία με τον επιθετικό της Λίβερπουλ πριν αποκαλύψει τη φανέλα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 23χρονος Ουρουγουανός στράικερ έχει σίγουρα διχάσει το φίλαθλο κοινό της Αγγλίας, από τότε μετακόμισε στην Premier League το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Λίβερπουλ. Οι οπαδοί των «Reds» περίμεναν πως θα είχε παρόμοιο αντίκτυπο με τον αστέρα της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ. Μάταια όμως καθώς ο Νούνιες μετράει μόλις έξι γκολ στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τον Νορβηγό επιθετικό των Πολιτών, ο οποίος έχει βρει 23 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα σε 26 εμφανίσεις!

Παρά το γεγονός ότι δεν φτάνει ούτε κατά διάνοια τα νούμερα του ασύλληπτου Χάαλαντ, ο Νούνιες έχει πολλούς υποστηρικτές στο Μέρσεϊσαϊντ. Μάλιστα, περπατώντας προς την έξοδο ενός εμπορικού κέντρου, ο επιθετικός των «Reds» πιθανότατα νόμισε ότι ένας πιτσιρικάς υποστηρικτής της ομάδας, θέλησε να του εκφράσει την αγάπη του. Ετσι σταμάτησε για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του. 

Ωστόσο, στη συνέχεια ο μικρός άνοιξε την ζακέτα που φορούσε κι αποκάλυψε στον Νιούνιες ότι είχε φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον διεθνή Ουρουγουανό να ξεσπάει σε γέλια.