O Χάαλαντ «τάπωσε» τον Ρόι Κιν με απαξιωτική ατάκα μετά την κριτική που δέχθηκε

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

O Χάαλαντ «τάπωσε» τον Ρόι Κιν με απαξιωτική ατάκα μετά την κριτική που δέχθηκε

Κώστας Τόπας 08:40 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 18.05.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ γέλασε με την κριτική του Ρόι Κιν για το παιχνίδι του και είπε ότι προσέχει ελάχιστα τι έχει να πει «αυτός ο άνθρωπος».

Ο πρώην σπουδαίος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει μια άσχημη ιστορία με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, έχοντας ουσιαστικά τερματίσει την καριέρα του Άλφι Χάαλαντ - του πατέρα του Έρλινγκ - όταν ήταν αρχηγός της Σίτι το 2003, που αργότερα παραδέχτηκε ότι είχε προσχεδιαστεί για να προκαλέσει κακό.

Παρά το γεγονός ότι ήταν μια από τις πιο θετικές φωνές της Σίτι στα Μέσα ενημέρωσης, ο Κιν έγινε πρωτοσέλιδο πρόσφατα όταν συνέκρινε το παιχνίδι του Χάαλαντ με αυτό ενός παίκτη της League Two της Αγγλίας.

Συμφώνησε με τον Κλοπ ο Γκουαρντιόλα για τον προγραμματισμό στην Premier League: «Είμαι μαζί του» (vid)
PREMIER LEAGUE

15:36 - 03.05.2024

Συμφώνησε με τον Κλοπ ο Γκουαρντιόλα για τον προγραμματισμό στην Premier League: «Είμαι μαζί του» (vid)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα συμφωνεί με τα συναισθήματα που εξέφρασε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, σχετικά με τον αρνητικό αντίκτυπο που έχει το πρόγραμμα της Premier League στις ευκαιρίες των ομάδων στην Ευρώπη.

Ο Χάαλαντ σκόραρε τέσσερα κόντρα στη Γουλβς για να φτάσει τα 25 γκολ στην Premier League και 36 σε όλες τις διοργανώσεις σε μια σεζόν όπου έχασε δύο μήνες λόγω τραυματισμού. Τα γκολ βοήθησαν να κρατήσει τη Σίτι στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου, μιας και η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι στους 82 βαθμούς και στο -1 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα.

Από την πλευρά του, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έπρεπε να ηρεμήσει τον Νορβηγό αστέρα όταν αντικαταστάθηκε, ενοχλημένος από την έλλειψη προστασίας από τους διαιτητές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ούτε καν η αναφορά της κριτικής του Ρόι Κιν δεν θα μπορούσε να προκαλέσει την έξαρση του Χάαλαντ όταν έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα.

«Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει αυτός ο άνθρωπος», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Χάαλαντ όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί στα όσα του έχει πει ο Ρόι Κιν όλο αυτό το διάστημα.

Ο Χάαλαντ έγινε μόνο ο τρίτος επιθετικός της Premier League που σημείωσε δύο χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο , φτάνοντας τους Μάικλ Όουεν και Άντριου Κόουλ. Αφού μείωσε τη διαφορά με την Άρσεναλ στην κούρσα του τίτλου σε έναν βαθμό, η Σίτι θα ξανακερδίσει το προβάδισμα αν κερδίσει τη Φούλαμ το επόμενο Σάββατο (11/05, 14:30).

Εάν οι Πολίτες επικρατήσουν των Φούλαμ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ θα εξασφαλίσουν το ρεκόρ για τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.