Αναθεώρησε ο Ρόι Κιν για Χάαλαντ: «Πλέον είναι παίκτης Championship» (vid)

Ρόι Κιν & Έρλινγκ Χάαλαντ

Αναθεώρησε ο Ρόι Κιν για Χάαλαντ: «Πλέον είναι παίκτης Championship» (vid)

Κώστας Τόπας 09:59 - 29.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:53 - 15.05.2024

Ο Ρόι Κιν αναθεώρησε τη γνώμη του για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, μετά το γκολ που πέτυχε ο Νορβηγός επιθετικός στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Νορβηγός επέστρεψε στην ομάδα του μετά από δύο παιχνίδια εκτός λόγω τραυματισμού, αν και έπρεπε να βρεθεί πρώτα στον πάγκο στο «City Ground». Από την πλευρά της, Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 για την 35η αγωνιστική της Premier League και με αυτή τη νίκη η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έχει παιχνίδι λιγότερο, μείωσε στον πόντο από την Άρσεναλ που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας

Η Σίτι στην πρώτη ευκαιρία της στο δεύτερο μέρος βρήκε το δεύτερο τέρμα και εξασφάλισε τη νίκη. Ο Χάαλαντ με ατομική ενέργεια πλάσαρε σωστά τον Σελς και έκανε το 2-0 για τους Πολίτες. Και ο αντίκτυπος του Νορβηγού σοτ ματς με τη Νότιγχαμ, οδήγησε τον Ρόι Κιν να αλλάξει γνώμη για τον Νορβηγό, μετά τα επικριτικά σχόλιά του για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, όπου τον είχε αποκαλέσει «επιθετικό τέταρτης κατηγορίας».

Ο Ρόι Κιν αποκαλύπτει ότι έπινε ασταμάτητα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μερικά πράγματα που έκανα ήταν ντροπή»
PREMIER LEAGUE

11:27 - 26.04.2024

Ο Ρόι Κιν αποκαλύπτει ότι έπινε ασταμάτητα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Μερικά πράγματα που έκανα ήταν ντροπή»

Ο άλλοτε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κίν, μίλησε για τις κακές συνήθειες που είχε ως ποδοσφαιριστής όταν αγωνιζόταν στους «κόκκινους διαβόλους».

«Το γενικό παιχνίδι του στο επιθετικό επίπεδο δεν είναι αρκετά καλό», είπε για τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, επιμένοντας ότι «δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα. Επαινώ τον Χάαλαντ κάθε εβδομάδα, επίσης τη Σίτι, και νομίζω ότι είναι απίστευτος επιθετικός. Αλλά το συνολικό του παιχνίδι είναι σε επίπεδο παίκτη της League Two. Και χαίρομαι που δεν συμφωνείς μαζί μου, δεν περιμένω από τον κόσμο», είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ρόι Κιν.

Μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 επί της Νότιγχαμ, ο Κιν αποφάσισε να αλλάξει γνώμη για τον Χάαλαντ, λέγοντας πως πλέον ο Νορβηγός είναι παίκτης Championship, δηλαδή τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

«Έμοιαζε πολύ με παίκτη της Championship, έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι απολύτως εκπληκτικός. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητά του όσον αφορά το τελείωμά του.

Όταν ξεκινάει, θα θέλει να έχει αντίκτυπο στο παιχνίδι και όταν είναι τεταμένο ότι έχει ανθρώπους όπως ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, θα σε βρει. Και τότε είναι ακριβώς αυτή η ευκρίνεια που έχει δείξει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ρόι Κιν.