Ο Χάαλαντ πήγε με τις πιτζάμες στο πάρτι τίτλου της Σίτι

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©SS TWITTER

Ο Χάαλαντ πήγε με τις πιτζάμες στο πάρτι τίτλου της Σίτι

Κώστας Τσιακλής 12:29 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:13 - 22.05.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έγινε για ακόμα μια φορά γνωστός για τις περίεργες του συνήθειες αφού παρευρέθηκε με τις πιτζάμες στο πάρτι τίτλου της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι πανηγυρίζει την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση της Premier League και οι ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα τη γιόρτασαν σε νυχτερινό κλαμπ της πόλης. Προς έκπληξη αρκετών ο Έρλινγκ Χάαλαντ επέλεξε να παρουσιαστεί εκεί φορώντας πιτζάμες.

Η Σίτι επικράτησε με 1-0 της Τσέλσι ωστόσο αυτή η νίκη δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία αφού η ομάδα του Μάντσεστερ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα από το βράδυ του Σαββάτου όταν είχε ηττηθεί η Άρσεναλ με 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι το μυαλό όλων πιθανόν να ήταν συγκεντρωμένο στη φιέστα και στους πανηγυρισμούς που θα ακολουθούσαν.

Οι φωτογραφίες της κόρης του Γκουαρδιόλα από τη φιέστα της Σίτι και τα σχόλια που ακολούθησαν
PREMIER LEAGUE

11:50 - 22.05.2023

Οι φωτογραφίες της κόρης του Γκουαρδιόλα από τη φιέστα της Σίτι και τα σχόλια που ακολούθησαν

Η κόρη του Πεπ Γκουαρδιόλα, Μαρία, παρευρέθηκε στο «Έτιχαντ» για τη φιέστα της Μάντσεστερ Σίτι και ανέβασε διάφορες φωτογραφίες στον επίσημο της λογαριασμό. Τα σχόλια που ακολούθησαν.

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι διασκέδασαν σε κλαμπ του Μάντσεστερ τις πρωινές ώρες και αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η ενδυμασία του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο πρώτος σκόρερ της Σίτι και της Premier League επέλεξε να παρευρεθεί εκεί με αθλητικές πιτζάμες, οι οποίες ήταν ασορτί με αυτές της κοπέλας του, Ίζαμπελ Γιόχανσεν. Το παρών του στο χώρο έδωσε και ο πατέρας του Νορβηγού, Άλφι, ωστόσο αυτός χάλασε τον ενδυματικό κώδικα και δεν φόρεσε πιτζάμες.

Κανονικά στη συνάντηση βρέθηκαν και οι υπόλοιποι άσοι της Μάντσεστερ Σίτι. Πέραν του Χάαλαντ την παράσταση έκλεψαν ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με τη σύζυγο του, Μισέλ Λακρουά και ο Φιλ Φόντεν με τη σύζυγο του, Ρεμπέκα Κουκ.

Πλέον ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι ποδοσφαιριστές του στρέφουν την προσοχή τους στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται τόσο στον τελικό του FA Cup (κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), όσο και στον τελικό του Champions League (απέναντι στην Ίντερ) και θέλει να ολοκληρώσει το τρέμπλ. Η μόνη ομάδα που το κατάφερε ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 1999.