Μεγαλειώδης κίνηση από τον Χάαλαντ: Πληρώνει εξ' ολοκλήρου τα έξοδα των φιλάθλων της πρώτης του ομάδας για τα μπαράζ ανόδου

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©glomex

Μεγαλειώδης κίνηση από τον Χάαλαντ: Πληρώνει εξ' ολοκλήρου τα έξοδα των φιλάθλων της πρώτης του ομάδας για τα μπαράζ ανόδου

Ιάσονας Τσίλης 18:14 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:17 - 22.11.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, έδειξε ότι δεν ξεχνάει τις ρίζες του και αποφάσισε να καλύψει πλήρως το ταξίδι των οπαδών της Μπρίνε, η οποία ήταν και η πρώτη του ομάδα, για την εκτός έδρας αναμέτρηση για την άνοδο κόντρα στην Σταρτ.

Ο Νορβηγός φορ της Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε την καριέρα του από την... άγνωστη στο ευρύ κοινό, Μπρίνε.

Πρόκειται για μια Νορβηγική ομάδα, η οποία έχει να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία από το 2006 και φέτος μετά από αρκετά χρόνια, εξασφάλισε την παρουσία της στα playoff ανόδου.

Ο Χάαλαντ δεν ξεχνά την ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα, η οποία συνέβαλλε έστω και στο ελάχιστο, να γίνει ο Νορβηγός ο παίκτης που είναι σήμερα και προχώρησε σε μια μεγαλειώδη κίνηση.

Αποφάσισε να πληρώσει εξ' ολοκλήρου τα έξοδα για τη μετακίνηση των οπαδών της Μπρίνε, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Σταρτ για τα playoffs ανόδου.

Ο εμπορικός διευθυντής της Μπρίνε, Μπιορν Χάγκερουντ Ρόκεν, δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του Χάαλαντ, δηλώνοντας ωστόσο ευγνώμων για αυτή την κίνηση. «Ως σύλλογος δεν έχουμε δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του ανθρώπου που θα αναλάβει το κόστος για τη μετακίνηση των φιλάθλων μας. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι πρόκειται για μία φανταστική κίνηση, που μας δίνει την ευκαιρία να στείλουμε όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς μας στο Κρίστιανσαντ. Οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά για τον κόσμο και αυτό καθιστά πολύ δύσκολο να βάζουν ένα παιχνίδι ως προτεραιότητά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Όλε Μόρτεν Χόμπερσταντ θέλησε να βγάλει στη δημοσιότητα το όνομα του Νορβηγού και δήλωσε: «Είναι ωραίο που ο Έρλινγκ θέλει να γίνει χορηγός για το ταξίδι των φίλων της Μπρίνε, είναι κάτι που εκτιμάει όλος ο οργανισμός».

Η τέλεια χρονιά του Ρίκο Λιούις και η «τυφλή» εμπιστοσύνη του Γκουαρδιόλα στο 19χρονο wonderkid της Μάντσεστερ Σίτι (vids)
PREMIER LEAGUE

13:00 - 21.11.2023

Η τέλεια χρονιά του Ρίκο Λιούις και η «τυφλή» εμπιστοσύνη του Γκουαρδιόλα στο 19χρονο wonderkid της Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Ο μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, Ρίκο Λιούις έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Αγγλίας σε ηλικία 18 ετών και 364 ημερών κι έγραψε ιστορία. Η ιστορία του νεαρού Άγγλου αμυντικού και η «τυφλή» εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αυτό που τιμάει ιδιαίτερα τον Έρλινγκ Χάαλαντ, είναι ότι είχε στο μυαλό του την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, σε μια δύσκολη περίοδο για τον ίδιο, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό που υπέστη με την Εθνική ομάδα της Νορβηγίας και μέχρι πρότινος, ήταν εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι του Σαββάτου (25/11, 14:30) με τη Λίβερπουλ. Με τα νέα δεδομένα ωστόσο, φαίνεται πως θα είναι κανονικά διαθέσιμος για την πολύ κρίσιμη αυτή αναμέτρηση.