Σίγουρος ο υποβιβασμός της Μάντσεστερ Σίτι εάν κριθεί ένοχη για τις 115 παραβάσεις

Μάντσεστερ Σίτι

i

©Photo by Alex Livesey - Danehouse/Getty Images

Σίγουρος ο υποβιβασμός της Μάντσεστερ Σίτι εάν κριθεί ένοχη για τις 115 παραβάσεις

Κώστας Τόπας 12:18 - 20.11.2023

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην συμβούλου της Μάντσεστερ Σίτι, ο υποβιβασμός των «πολιτών» θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος σε περίπτωση που οι Πολίτες κριθούν ένοχοι.

Πριν από μερικές ημέρες άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου στην Premier League. Η Έβερτον τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών λόγω παραβίασης του Financial Fair Play, καθώς παραβίασε τους οικονομικούς κανονισμούς της Premier League και η ομοσπονδία αντιμετώπισε να αντιμετωπίσει την ομάδα του Σον Ντάιτς με μια αυστηρή τιμωρία, δίνοντας ένα ισχυρό παράδειγμα.

Η είδηση της τιμωρίας των «ζαχαρωτών» φαίνεται πως θα φέρει τα πάνω κάτω στην Premier League. Κι αυτό διότι εάν η Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι κριθούν ένοχες, αναφορικά με τις παραβιάσεις, τότε ενδέχεται ακόμη και να υποβιβαστούν!

Μάλιστα, ο πρώην σύμβουλος των Πολιτών, Στέφαν Μπόρσον, μιλώντας στη «Sun» έκανε τη δική του πρόβλεψη η οποία εάν επιβεβαιωθεί θα «ταράξει» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Όπως τόνισε  η έρευνα που έχει ξεκινήσει η Premier League για τις 115 παραβάσεις της Μάντσεστερ Σίτι θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2024. Τότε δεν αποκλείεται να... οριστοκοποιηθεί και η ποινή της «γαλάζιας» ομάδας του Μάντσεστερ.

Ο «ιός της FIFA» έχει κάνει τις ομάδες να παρακαλάνε να μην αγωνίζονται τα αστέρια τους με τις εθνικές
EURO

12:06 - 20.11.2023

Ο «ιός της FIFA» έχει κάνει τις ομάδες να παρακαλάνε να μην αγωνίζονται τα αστέρια τους με τις εθνικές

Οι ομάδες κάνουν τον... σταυρό τους κάθε φορά που οι παίκτες φεύγουν για τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες. Οι τραυματισμοί έχουν «ρημάξει» τους συλλόγους.

«Πολλά μπορούν να συμβούν στη Σίτι εάν κριθεί ένοχη. Θα είναι πολύ σοβαρό. Μια τεράστια ιστορία, όχι μόνο για το ίδιο το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα. Θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Κοιτώντας το από την ποδοσφαιρική πλευρά, είναι απίθανο να μη δούμε τον υποβιβασμό της ομάδας, εάν τελικά κριθεί ένοχη. Λογικά θα μάθουμε την απόφαση μέσα στο 2024», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπόρσον.

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο