Έρχεται η Σαλερνιτάνα για Σισέ!
i

O Πάπε Αμπού Σισέ/©ΙΝΤΙΜΕ

Έρχεται η Σαλερνιτάνα για Σισέ!

Η Σαρλερνιτάνα ενδιαφέρεται για τον στόπερ του Ολυμπιακού, Παπέ Σισέ.

Ο Παπέ Σισέ πριν λίγες ημέρες, επέστρεψε στη δράση παίζοντας στο Περιστέρι, απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Σενεγαλέζος στόπερ σκόραρε μάλιστα, ωστόσο στον χθεσινό αγώνα με τον Άρη, έμεινε στον πάγκο. Ο Μίτσελ προτίμησε τον Ρέτσο στο πλευρό του Ντόη και δείχνει πως δεν «καίγεται» για τον Σισέ. Από την Ιταλία πάντως, έρχεται το ενδιαφέρον της Σαλερνιτάνα για τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, ίσως και σήμερα οι Ιταλοί να καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σισέ! Η εκτίμησή τους είναι πως ο Ολυμπιακός με ένα ποσό της τάξης των 4 εκατ. ευρώ θα πει το «ναι», κάτι που πριν λίγο καιρό βέβαια, θα έμοιαζε με… ψέμα. Να σημειώσουμε κάτι άλλο. Τις μεταγραφές της Σαλερνιτάνα, τις τρέχει ο Ντε Σάνκτις. Ο τύπος που είχε έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα, είχε κάνει ραντεβού με τον Ολυμπιακό για να αναλάβει πόστο, αλλά τελικά δεν προχώρησε η συμφωνία. Ως αθλητικός διευθυντής ήταν να έρθει στους «ερυθρόλευκους», αλλά φαίνεται πως θα καθίσει και πάλι στο τραπέζι για να μιλήσει μαζί τους, με άλλες συνθήκες και για άλλο λόγο αυτή τη φορά.

Ο Σισέ δεν έχει δείξει τις προθέσεις του, αλλά σίγουρα, βλέποντας πως δεν είναι στα άμεσα πλάνα του Μίτσελ, δεν θα ήταν αρνητικός για να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Άλλωστε και ο ατζέντης του εδώ και καιρό, είχε επισημάνει πως είτε τώρα είτε το καλοκαίρι θα αποχωρήσει.

Οι Ιταλοί πάντως, δείχνουν αποφασισμένοι για τον υψηλόσωμο στόπερ του Ολυμπιακού και εξελίξεις είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν τις επόμενες δύο-τρεις ημέρες. Κάτι ακόμη. Έχει ενδιαφέρον πως θα διαμορφωθεί το παζλ με τους αμυντικούς του Ολυμπιακού. 

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αποχώρησε με ενοχλήσεις από τον αγώνα με τον Άρη. Ένα μυϊκό πρόβλημα. Πήγε στον πάγκο, δέχθηκε τις περιποιήσεις του γιατρού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Μίτσελ πριν λίγες ημέρες είχε πει πως επιστρέφει ο Μπα. Τα παραθέτουμε όλα αυτά, για να έχουμε μια εικόνα με τους στόπερ και πως μπορεί να διαμορφωθεί το παζλ, σε ενδεχόμενη πώληση του Σισέ στην Σαλερνιτάνα.