Έσε: «Έκανα δοκιμές με την μάσκα και πήγε πολύ καλά»

Καμαρά και Έσε

i

© Intime

Έσε: «Έκανα δοκιμές με την μάσκα και πήγε πολύ καλά»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:22 - 27.09.2023

Στην επιστροφή μετά τον τραυματισμό του στάθηκε ο Σαντιάγκο Έσε, μιλώντας μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ένα απίθανο βράδυ ήταν αυτό της Τετάρτης (27/9) για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του Άρη με 4-1. Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Σαντιάγκο Έσε στάθηκε στον τραυματισμό του και την μάσκα με την οποία αγωνίστηκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έσε στην Cosmote TV: 

«Ημουν πολύ καλά. Έκανα δοκιμές με τη μάσκα και πήγε καλά. Ο στόχος μας ήταν να μπούμε πολύ δυνατά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το πως παίξαμε. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα όλοι με έχουν βοηθήσει και έχω αυτοπεποίθηση, νιώθω άνετα και ο μόνος τρόπος για να τους ευχαριστήσω είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Μαρτίνεθ: « Αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε, συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Για το παιχνίδι μίλησε και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του άξιζε τα γκολ που πέτυχε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Παίξαμε ένα δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο που αμύνθηκε καλά. Αξίζαμε τα γκολ που πετύχαμε. Στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε δυο ευκαιρίες. Ο αντίπαλος έκλεισε τα κενά, αντιδράσαμε, όταν ο Άρης μας πίεσε παρουσιάσαμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας. Αν πρέπει να πούμε κάτι αρνητικό είναι η έλλειψη ευστοχίας.

Παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα πολύ δυνατή. Δυσκολεύεσαι να την κερδίσεις. Μπήκαμε δυνατά, βρήκαμε τους διαδρόμους και παρουσιάσαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Μας έκλεισε σε κάποιες περιπτώσεις ο Άρης αλλά βρήκαμε τις λύσεις. Μετά από αυτό το ματς πιστεύω φτάνουμε σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε.

Πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι που σκοράρει ο Ελ Κααμπί - Ποιος είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού που το έχει κάνει σε έξι συνεχόμενα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:36 - 27.09.2023

Πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι που σκοράρει ο Ελ Κααμπί - Ποιος είναι ο παίκτης του Ολυμπιακού που το έχει κάνει σε έξι συνεχόμενα

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί δεν σταματάει να βρίσκει δίχτυα. Μετά τα δύο που πέτυχε με τον Άρη έφτασε τα τα εννιά και αυτό ήταν το πέμπτο σερί παιχνίδι που σκοράρει με τους «Ερυθρόλευκους».

Είναι λογικό κάποιοι παίκτες να έχουν ενοχλήσεις όταν παίζεις 3 ματς την εβδομάδα. Για αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Ένα από τα κλειδιά ήταν η στήριξη του κόσμου ο οποίος μας έδωσε δύναμη και ώθηση, μας ανέβασαν και μας έδωσαν αυτό ακριβώς που θέλαμε.

Σήμερα είναι πολύ σημαντική η νίκη, διότι η στιγμή που ήρθε αυτό το ματς ήταν πολύ σημαντική, καθώς ήταν πολύ λίγη η ξεκούραση και είναι σημαντικό να βλέπουμε πως σε τέτοιες στιγμές ο Ολυμπιακός αποδίδει έτσι».