Μάντζιος: «Με ενόχλησε που τα παρατήσαμε μετά το 3-1»
i

©intime

Μάντζιος: «Με ενόχλησε που τα παρατήσαμε μετά το 3-1»

Αλέξης Σαββόπουλος 23:01 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:02 - 28.09.2023

Τι είπε ο Άκης Μάντζιος αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την βαριά ήττα της ομάδας του.

Στον προπονητή του Άρη δεν άρεσε καθόλου η συμπεριφορά της ομάδας του μετά το 3-1 την οποία και καυτηρίασε λέγοντας: «Αν γινόταν το 1-2, ίσως να μιλούσαμε για διαφορετικό ματς. Ξέραμε έτσι κι αλλιώς ότι επρόκειτο για ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος ήμασταν αρκετά παθητικοί και αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει φάσεις με τα λάθη μας. Στο δεύτερο μπήκαμε καλύτερα, ισοφαρίσαμε, είχαμε δοκάρι αλλά μετά… σβήσαμε σαν ομάδα. Ειδικά η συμπεριφορά μας μετά το 3-1 δεν μου άρεσε καθόλου. Πρέπει να το αλλάξουμε» τόνισε και συμπλήρωσε λέγοντας: «Σε αυτή την περίοδο δεν είμαστε έτοιμοι να παίξουμε συνεχόμενα παιχνίδια σε υψηλό τέμπο. Παράλληλα κάποιοι παίκτες είναι πίσω ενώ υπάρχουν και τραυματισμοί. Είναι μία κατάσταση την οποία θα ξεπεράσουμε, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Αυτό που με πείραξε όμως είναι ότι η ομάδα παράτησε το παιχνίδι μετά το 3-1».

Για το πλάνο στο πρώτο ημίχρονο και την είσοδο του Πάρντο στη συνέχεια: “Είχαμε πρόβλημα στα winger. Ο Κάρλσον ήταν τραυματίας. Δεν είχαμε πολλές επιλογές. Είμαστε σε μια περίοδο που προσπαθούμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Έχουμε αρκετά προβλήματα με ποδοσφαιριστές που και δεν είχαν παιχνίδια και ήρθαν αργά, με λίγη προετοιμασία. Αναγκαστήκαμε να παραταχθούμε διαφορετικά. Με την είσοδο του Πάρντο βρήκαμε γρήγορο γκολ και θα μπορούσαμε να κάνουμε το 1-2. Νομίζω πως με το που δεχθήκαμε το τρίτο γκολ, καταρρεύσαμε. Σαν ομάδα το παρατήσαμε. Δεν είμαστε ακόμα σε επίπεδο που μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε συνεχόμενα παιχνίδια με υψηλό τέμπο. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ένα πράγμα που δεν χρειαζόταν να συμβεί σήμερα, ήταν η κατάρρευση μετά το τρίτο γκολ, στο τελευταίο 20λεπτο.”

Για το τι πρέπει να αλλάξει στον Αρη και πως: “Θα αλλάξει η ομάδα με τη δουλειά και τον χρόνο ως ομάδα. Η διακοπή θα μας βοηθήσει. Κάτι άλλο δε μπορεί να αλλάξει. Υπάρχουν παιδιά που ήρθαν χωρίς παιχνίδια και αργά. Η διαχείριση που γίνεται για να ανταποκριθούν για τρία παιχνίδια σε μία εβδομάδα, μπορεί να αλλοιώσει την εικόνα της ομάδας. Αυτή είναι η πραγματικότητα.” 

Για το αν ο Αρης παραμένει στην αγορά και αναζητεί επιθετικό: “Η ομάδα κοιτάζει, αν μπορέσει να βρει κάτι αξιόλογο ώστε να έχουμε μια παραπάνω λύση”.

Ολυμπιακός χωρίς έλεος διέλυσε με «τεσσάρα» τον Άρη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:25 - 27.09.2023

Ολυμπιακός χωρίς έλεος διέλυσε με «τεσσάρα» τον Άρη

Ο Ολυμπιακό βρήκε τον τρόπο να διαλύσει τον «μαχητικό» Άρη και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Φορτούνη - Ελ Κααμπί, επικράτησε των κίτρινων με σκορ 4-1. Σε ένα ακόμα ματς οι Πειραιώτες πέτυχαν τέσσερα γκολ, μετατρέποντας σε... φρούριο το «Γ. Καραϊσκάκης».