Τι υποστηρίζει ο Εσκοβάλ για όσα έγιναν στο μπαρ στο Κολωνάκι με την 17χρονη μαθήτρια

Ροντρίκγκο Εσκοβάλ

i

©Intime

Τι υποστηρίζει ο Εσκοβάλ για όσα έγιναν στο μπαρ στο Κολωνάκι με την 17χρονη μαθήτρια

Sportal newsroom 09:44 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 13.04.2023

Ο Μπόρις Κλέιμαν ετοιμάζει με τον δικηγόρο του την απολογία του καθώς σήμερα οδηγείται στον ανακριτή, ενώ από την πλευρά του ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ δίνει στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία γύρω από τον υπόθεση του βιασμού της 17χρονης μαθήτριας.

Σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (13/04) και περίπου στις 10:30 ο Μπόρις Κλέιμαν αναμένεται να απολογηθεί, μετά από προθεσμία που ζήτησε και πήρε, ο 33χρονος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ανήλικης Βελγίδας μαθήτριας σε μπαρ στο Κολωνάκι

Ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Βόλος μιας και ο Αχιλλέας Μπέος έθεσε εκτός ομάδας τόσο τον Κλέιμαν όσο και τον Ροντρίγκο Εσκοβάλ, κρατείται στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών της ΓΑΔΑ και αρνείται τα όσα του αποδίδονται από την ανήλικη, κατηγορώντας τη μάλιστα ότι εκείνη ευθύνεται.

Από την πλευρά του, ο Ροντρίγκο Εσκοβάλ, μιλώντας σε πρόσωπα του περιβάλλοντος του, ανέφερε ότι οι δυο συμπαίκτες είχαν ρεπό την περασμένη Δευτέρα (10/04) κι έτσι αποφάσισαν να φύγουν από τον Βόλο για την Αθήνα κρυφά καθώς την επόμενη ημέρα είχαν το απόγευμα προπόνηση και έπρεπε να βρίσκονται στην πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας. 

Ο 26χρονος Πορτογάλος στόπερ τόνισε ότι διασκέδαζαν στον πριβέ χώρο του κλαμπ της οδού Σκουφά, όταν κάποια στιγμή εμφανίστηκε το κορίτσι με μια μεγάλη παρέα, όπως είπε, περίπου 8-9 άτομα μαζί και μια φίλη της και πηγαινοέρχονταν στο πριβέ. Όπως είπε ο Εσκοβάλ αυτός και ο Κλέιμαν, έκατσαν άλλες δυο ώρες και τη στιγμή που έβγαιναν έξω για να πάρουν ταξί, τους περίμεναν οι μαθητές στην είσοδο του καταστήματος, οι οποίοι τους φώναζαν τους προκαλούσαν για να δημιουργήσουν επεισόδιο και μάλιστα τους φώναζαν «βγείτε έξω».

Ενας εξ αυτών πλησίασε τον Κλέιμαν, τον έσπρωξε και ο πρώην πορτιέρε του Βόλου αντέδρασε κι ανταπέδωσε με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να καταλήξουν στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος. Μετά από λίγη ώρα η μαθήτρια αναγνώρισε στο πρόσωπο του τον άνθρωπο που κατήγγειλε ως τον βιαστή της.

Πήραν DNA από τον Κλέιμαν - Η γυναίκα του έρχεται Αθήνα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:20 - 12.04.2023

Πήραν DNA από τον Κλέιμαν - Η γυναίκα του έρχεται Αθήνα

Δείγμα DNA από τον Μπόρις Κλέιμαν και δείγμα νυχιών πήρε η ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών προκειμένου να εξεταστούν και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση. Στην Αθήνα η γυναίκα του για να πάρει το παιδί τους.

Αυτό που συνηθίζεται για τους παίκτες του Βόλου είναι ότι σε ημέρα ρεπό, πηγαίνουν κάποιες κοντινές εκδρομές στο Πήλιο ή τη Λάρισα έτσι ώστε να μην εξαντλούνται και να είναι σε φόρμα την επόμενη ημέρα της προπόνησης. Ωστόσο, Κλέιμαν και Εσκοβάλ έφυγαν κρυφά από τον Βόλο με προορισμό την Αθήνα, δίχως να το γνωρίζει κανείς από την ομάδα. Ο Πορτογάλος αμυντικός μετέβη την Μεγάλη Τετάρτη (12/04) στον Βόλο, όπου συζήτησε για την διακοπή του συμβολαίου του, ενώ σήμερα (13/04) αναμένεται να βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην Αθήνα ως μάρτυρας.