«Πέταξε» για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδας (vid+gallery)

«Πέταξε» για Ολλανδία η Εθνική Ελλάδας (vid+gallery)

Sportal newsroom 11:53 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 11:54 - 06.09.2023

Αναχώρησε για το Αϊντχόφεν η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το ματς με την Ολλανδία.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας πέταξε για το Αϊντχόφεν.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θ' αντιμετωπίσει αύριο στο «Philips Stadium» την Ολλανδία στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των προκριματών του Euro 2024. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογέτ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών για το ματς. Μοναδική, αλλά και σημαντική απουσία, αυτή του τιμωρημένου Μαυροπάνου. Η Εθνική ομάδα είναι στη δεύτερη θέση έξι βαθμούς πίσω από τη Γαλλία, αλλά και τρεις μπροστά από Ολλανδία και Ιρλανδία.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.45, ενώ την Κυριακή η Εθνική Ανδρών για τους αγώνες των European Qualifiers θα φιλοξενήσει την ίδια ώρα το Γιβραλτάρ στην OPAP Arena. Ν αθυμίσουμε ότι η αποστολή αποτελείται από τους Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Γιώργο Αθανασιάδη, Δημήτρη Γιαννούλη, Κώστα Τσιμίκα, Τζορτζ Μπάλντοκ, Λάζαρο Ρότα, Γιώργο Τζαβέλλα, Παντελή Χατζηδιάκο, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, Παναγιώτη Ρέτσο, Δημήτρη Κουρμπέλη, Πέτρο Μάνταλο, Μανώλη Σιώπη, Ανδρέα Μπουχαλάκη, Γιάννη Παπανικολάου, Τάσο Μπακασέτα, Τάσο Χατζηγιοβάνη, Δημήτρη Λημνιό, Γιώργο Μασούρα, Δημήτρη Πέλκα, Ταξιάρχη Φούντα, Φώτη Ιωαννίδη, Γιώργο Γιακουμάκη, Βαγγέλη Παυλίδη.

Δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ από την αναχώρηση:

Η ομοσπονδία παράλληλα εξέδωσε ανακοίνωση κι ευχαρίστησε τον Ατρόμητο για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών του:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, ευχαριστούν την ΠΑΕ Ατρόμητος τόσο για την παραχώρηση του προπονητικού της κέντρου, όσο και για την άψογη φιλοξενία που έτυχαν όλα τα μέλη της αποστολής.

Η αμεσότητα, η αποτελεσματικότητα και ο επαγγελματισμός των στελεχών της ΠΑΕ Ατρόμητος διευκόλυναν στο έπακρο την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας στην ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων της».