Κλήθηκε στην Εθνική ο Δουβίκας - Παίρνει τη θέση του τραυματία Ιωαννίδη

Τάσος Δουβίκας.

i

©intime

Κλήθηκε στην Εθνική ο Δουβίκας - Παίρνει τη θέση του τραυματία Ιωαννίδη

Sportal newsroom 23:21 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 13.06.2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ κάλεσε στην Εθνική ομάδα τον Τάσο Δουβίκα, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, που τέθηκε εκτός λόγω τραυματισμού.

Κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας ο Τάσος Δουβίκας! Ο πρώτος σκόρερ της Eredivisie με τη φανέλα της Ουτρέχτης ενημερώθηκε από τον Γκουστάβο Πογέτ ότι καλείται στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αυτό συνέβη λόγω του τραυματισμού του Φώτη Ιωαννίδη, αφού ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης την Τρίτη (13/6) και αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ισχίο.

Έτσι, ο Δουβίκας, ο οποίος έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ολλανδική ομάδα και ξεκουραζόταν, κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ιωαννίδη στην αποστολή της «γαλανόλευκης» εν όψει των δύο σημαντικών παιχνιδιών για τα προκριματικά του Euro με Ιρλανδία και Γαλλία.

Θυμίζουμε πως στη media day ο τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας είχε αναφερθεί στη μη κλήση τόσο του Τάσου Δουβίκα όσο και του Κώστα Φορτούνη στην αποστολή.

«Είναι απλό. Όταν είσαι ο προπονητής της Εθνικής η δουλειά σου είναι να διαλέξεις τους παίκτες που θεωρείς ότι είναι καλύτεροι, γι' αυτά τα δύο ματς. Αν οι επιλογές είναι καλές και όλα πάνε καλά είσαι καλός προπονητής, αν όχι είσαι θα το ξέρουμε σε 5-6 μέρες», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.