Χωρίς Ραμπιό η Γαλλία κόντρα στην Ελλάδα

Ο Ραμπιό με τον Σάκα

i

© Intime

Χωρίς Ραμπιό η Γαλλία κόντρα στην Ελλάδα

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:50 - 11.06.2023

O Αντριέν Ραμπιό δεν θα συμμετάσχει στις επερχόμενες αναμετρήσεις της Γαλλίας (η μία είναι κόντρα στην Ελλάδα), αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στην γάμπα του.

Η Εθνική Ελλάδας πρόκειται να ταξιδέψει στο Παρίσι για να αντιμετωπίσει τη Γαλλία, με φόντο τα προκριματικά του Euro 2024. Ο Ντιντιέ Ντεσάν καλείται να αντιμετωπίσει το σχήμα του Πογέτ χωρίς την παρουσία του Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού.

Τραυματίας ο Γάλλος

Ειδικότερα, η ενημέρωση της γαλλικής ομοσπονδίας αναφέρει πως: «Ο Αντριέν Ραμπιό θα απουσιάζει από τις επόμενες δύο συναντήσεις της γαλλικής ομάδας, αφενός με το Γιβραλτάρ την και αφετέρου με την Ελλάδα, τρεις μέρες αργότερα. Ο μέσος της Γιουβέντους έκανε εξετάσεις που έδειξαν τραυματισμό στη δεξιά γάμπα».

Ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον 28χρονο μέσο ακούει στο όνομα Μπουμπακάρ Καμαρά, με τον μέσο της Άστον Βίλα να ενσωματώνεται στις προπονήσεις του Ντεσάν από την ερχόμενη Δευτέρα (12/6).

Ο Πασχαλάκης έγινε μπάρμπαν και κέρασε σφηνάκια τους συμπαίκτες του στην Εθνική (vids)
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

13:02 - 10.06.2023

Ο Πασχαλάκης έγινε μπάρμπαν και κέρασε σφηνάκια τους συμπαίκτες του στην Εθνική (vids)

Σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας δείπνησαν την Παρασκευή (9/6) οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποφάσισε να γίνει για λίγο μπάρμαν.

Θυμίζουμε πως πριν τους «μπλε», η «γαλανόλευκη» θα υποδεχθεί την Παρασκευή (16/6) στην «OPAP Arena» την Ιρλανδία, θέλοντας να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη όσον αφορά τον Β' όμιλο των προκριματικών.