Πρόβλημα με Χατζηδιάκο - Θα απουσιάσει από τα δύο ματς της Εθνικής

Παντελής Χατζηδιάκος

i

©Intime

Πρόβλημα με Χατζηδιάκο - Θα απουσιάσει από τα δύο ματς της Εθνικής

Κώστας Τσιακλής 21:06 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 10.10.2023

Ο Παντελής Χατζηδιάκος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις της Εθνικής με Ιρλανδία και Ολλανδία.

Η Εθνική Ελλάδας συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα με την Ιρλανδία για την 6η αγωνιστική του Α΄ ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Τα νέα δεν είναι και τόσο καλά αφού προέκυψε πρόβλημα με τον Παντελή Χατζηδιάκο.

Η Ελλάδα λοιπόν τις επόμενες μέρες θα κληθεί να δώσει δύο αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2024. Η πρώτη αναμέτρηση είναι στην έδρα της Ιρλανδίας την Παρασκευή (13/10) ενώ η δεύτερη είναι τη Δευτέρα (16/10) με την Ολλανδία στην «OPAP Arena».

Από τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα λείψει εκτός απροόπτου ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ωστόσο δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην προπόνηση. Ο κεντρικός αμυντικός της Κάλιαρι υποβλήθηκε σε εξέταση και διαπιστώθηκε ότι έχει θλάση στον τετρακέφαλο και έτσι η συμμετοχή του στους δύο αγώνες κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη. Κάπως έτσι οι επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για το κέντρο της άμυνας είναι οι Γιώργος Τζαβέλλας, Παναγιώτης Ρέτσος και Κωνσταντίνος Μαυροπάνος.

Ο άσος της Γουέστ Χαμ θα βρίσκεται στην ενδεκάδα ενώ προβάδισμα για τη δεύτερη θέση έχει ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος. Από την άλλη ο Ρέτσος έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του και γι' αυτό διεκδικεί με αξιώσεις φανέλα βασικού.

Ο Γιαννούλης στο Sportal: «Σημαντικό να έχω συμπαίκτη τον Τσιμίκα, στην Αγγλία δεν στρέφουν τον έναν εναντίον του άλλου»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

09:58 - 10.10.2023

Ο Γιαννούλης στο Sportal: «Σημαντικό να έχω συμπαίκτη τον Τσιμίκα, στην Αγγλία δεν στρέφουν τον έναν εναντίον του άλλου»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε στο Sportal για τον συναγωνισμό με τον Τσιμίκα, τις μάχες με Ιρλανδία, Ολλανδία και τον διακαή πόθο της πρόκρισης στο Euro, αλλά και για τις συνθήκες στην Αγγλία.

Όσο αφορά το πρόγραμμα, προέκυψε μια αλλαγή καθώς η συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση με την Ολλανδία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (15/10) στις 17:30 στην «OPAP Arena» ενώ η προπόνηση θα γίνει μια ώρα αργότερα στο γήπεδο της «Ριζούπολης».