Εκτός για ενάμιση μήνα ο Φούντας - Χάνει τους αγώνες της εθνικής στο τέλος του μήνα

Ταξιάρχης Φούντας

i

©intime

Εκτός για ενάμιση μήνα ο Φούντας - Χάνει τους αγώνες της εθνικής στο τέλος του μήνα

Sportal newsroom 16:56 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 03.03.2023

Νοκ άουτ για ενάμιση μήνα βγήκε ο Ταξιάρχης Φούντας, ο οποίος θα χάσει τους αγώνες της εθνικής Ελλάδος με το Γιβραλτάρ και την Λιθουανία.

Εκτός για τέσσερις με έξι εβδομάδες θα μείνει ο Ταξιάρχης Φούντας. Ο μεσοεπιθετικός της DC United είχε ενοχλήσεις σε μία προπόνηση και οι εξετάσεις που έκανε, έδειξαν ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό. 

Μάλιστα ο 27χρονος δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της DC United με το Τορόντο τη Κυριακή (26/2), στον οποίο η ομάδα του πήρε τη νίκη με 3-2. Ο χρόνος απουσίας του  θα είναι τέσσερις με έξι εβδομάδες. 

Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 15 μέρες σε Μαρινάκη και Καραπαπά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:48 - 03.03.2023

Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 15 μέρες σε Μαρινάκη και Καραπαπά

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια επιβλήθηκε στους Βαγγέλη Μαρινάκη και Κώστα Καραπαπά, για τις διαμαρτυρίες στον Ζοάο Πινέιρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό σημαίνει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ραπίντ Βιέννης δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια της εθνικής Ελλάδος στα τέλη του Μαρτίου. Η «γαλανόλευκη» συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Γιβραλτάρ στις 24 Μαρτίου για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro του 2024, αλλά και τον φιλικό αγώνα με την Λιθουανία στις 27 του ίδιου μήνα. 

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός της DC United έκανε ντεμπούτο με την εθνική Ελλάδος τον Ιούνιο του 2015 σε έναν φιλικό αγώνα με την Πολωνία, ο οποίος είχε λήξει χωρίς σκορ. Έκτοτε έχει δέκα συμμετοχές, με μόλις ένα γκολ, στο φιλικό με την Μάλτα το περασμένο Νοέμβρη, στον οποίο η εθνική μας ομάδα είχε έρθει ισόπαλη 2-2.