Εκτός ο Μπάλντοκ στα ματς της Εθνικής με Ολλανδία και Γιβραλτάρ
i

© Intime

Εκτός ο Μπάλντοκ στα ματς της Εθνικής με Ολλανδία και Γιβραλτάρ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:40 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 06.09.2023

Θλάση υπέστη ο Τζορτζ Μπάλντοκ, με αποτέλεσμα να χάσει τους αγώνες της Εθνικής κόντρα σε Ολλανδία και Γιβραλτάρ, για τα προκριματικά του Euro.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο Αϊντχόφεν για να αντιμετωπίσει την Ολλανδία (7/9), ενώ λίγα 24ωρα αργότερα αναμένεται να υποδεχθεί στην «OPAP Arena» το Γιβραλτάρ (10/09). Μετά τον Ντίνο Μαυροπάνο, η «γαλανόλευκη» θα έχει μία ακόμα απώλεια για το ματς με τους «οράνιε».

Πιο αναλυτικά, ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ένα βασικό «γρανάζι» του Γκουστάβο Πογέτ, δεν θα αγωνιστεί ούτε στην αναμέτρηση της Πέμπτης, αλλά ούτε και σε αυτή της Κυριακής. Ο δεξιός μπακ υπέστη θλάση, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ και να χάσει τα δύο αυτά παιχνίδια. 

Αλλάζει η προσέγγιση του Πογέτ

Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει την τακτική προσέγγιση του Γκουστάβο Πογέτ, αφού ο ίδιος δήλωσε νωρίτερα πως ο τραυματισμός του Μπάλντοκ θα είναι εκείνος που θα καθόριζε τα πλάνα του. «Εξαρτάται από κάτι μικρό που περιμένουμε, το οποίο δεν μπορώ να σας πω. Αφορά έναν τραυματισμό. Μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη. Στην αρχή θα μας πιέζουν αρκετά, οπότε πρέπει να είμαστε άντρες και γενναίοι», δήλωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός συγκεκριμένα. 

Ο άνθρωπος που αναμένεται να αντικαταστήσει τον ποδοσφαιριστή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι ο Λάζαρος Ρότα, αφού είναι ο μοναδικός δεξιός μπακ που υπάρχει στις επιλογές του Πογέτ

Χατζηδιάκος: «Πάμε εκεί "πεινασμένοι", θέλουμε πολύ να παίξουμε σε ένα μεγάλο τουρνουά»
EURO

20:27 - 06.09.2023

Χατζηδιάκος: «Πάμε εκεί "πεινασμένοι", θέλουμε πολύ να παίξουμε σε ένα μεγάλο τουρνουά»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ολλανδία ανέφερε ότι οι Έλληνες πάνε στον αγώνα αρκετά «πεινασμένοι», ενώ την ίδια ώρα σχολίασε πως στην ομάδα υπάρχει έντονη η επιθυμία να βρεθεί η Ελλάδα σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ: 

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Δημήτρης Γιαννούλης, Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Κουρμπέλης, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιάννης Παπανικολάου, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Λημνιός, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Ταξιάρχης Φούντας, Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Γιακουμάκης, Βαγγέλης Παυλίδης.