Ετοιμάζεται για τη δεύτερη συμμετοχή μπροστά σ’ Έλληνες φιλάθλους ο Κούτσιας

Ο Γιώργος Κούτσιας

i

© PrtScr

Ετοιμάζεται για τη δεύτερη συμμετοχή μπροστά σ’ Έλληνες φιλάθλους ο Κούτσιας

Sportal newsroom 20:16 - 15.04.2023 / Ανανεώθηκε: 20:17 - 15.04.2023

Ο Γιώργος Κούτσιας με τη φανέλα του Σικάγο αναμένεται να κάνει τη δεύτερη εμφάνισή του κόντρα στη Φιλαδέλφεια.

Ο Γιώργος Κούτσιας ζει πλέον το αμερικανικό όνειρο.

Ο 19χρονος επιθετικός, ο οποίος παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ στου Σικάγο Φάιρ έκανε την προηγούμενη αγωνιστική το ντεμπούτο του στην εντός έδρας νίκη με τη Μινεσότα (2-1).Μπήκε στο 74’ της αναμέτρησης, έδειξε το ταλέντο του και στο τέλος έβγαλε και τη σέλφι με φιλάθλους που είχαν κρεμάσει στην εξέδρα την ελληνική σημαία.

Οι Σικάγο τα ξημερώματα στις 2.30 θα υποδεχθούν τη Philadelphia Union στο χωρητικότητας 25.000 θεατών «Soldier Field». Ο Κούτσιας, ο οποίος υπέγραψε έως το 2026,έχει ήδη προσαρμοστεί στην πόλη των δέκα εκατομμυρίων κατοίκων. Ανάμεσά τους, άλλωστε, είναι περίπου 300.000-350.000 άνθρωποι ελληνικής καταγωγής. Μία κοινότητα με έντονη δραστηριότητα στη ζωή της πόλης. Οι ομογενείς, μάλιστα, έχουν δημιουργήσει κι ελληνικό μουσείο, αλλά και κέντρο ερευνών για τη Μικρά Ασία και τον Πόντο.

Ο Κούτσιας είναι ο τρίτος Έλληνας μετά τους Κλόπα και Πανταζόπουλο που θα παίξει στο Σικάγο. Το ενδιαφέρον των ομογενών είναι ήδη σημαντικό για τον 19χρονο επιθετικό και στις εξέδρες αναμένονται αρκετοί στο ματς με τη Φιλαδέλφεια για να τον παρακολουθήσουν.