Το μέλλον του Μέσι και οι λιγοστές πιθανότητες για μεταγραφή στο MLS

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Richard Sellers/Getty Images/Ideal Images

Το μέλλον του Μέσι και οι λιγοστές πιθανότητες για μεταγραφή στο MLS

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:30 - 03.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 03.04.2023

Το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μένει να δούμε ποιά θα είναι η απόφαση του Αργεντίνου σούπερ σταρ, με το ενδεχόμενο του MLS να είναι πιο δύσκολο απ΄ όσο νομίζουμε.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι σίγουρα ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα απασχολήσουν στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Το συμβόλαιο του 35χρονου άσου με την Παρί λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια συμφωνία για ανανέωση. 

Οι φήμες που κυκλοφορούν για το μέλλον του Pulga είναι αρκετές, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ξένα ΜΜΕ, το ενδεχόμενο επιστροφής στην Μπαρτσελόνα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σε σχέση με μία μεταγραφή στο πρωτάθλημα του MLS.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Μέσι έχει μπει στο στόχαστρο των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας έχει δεχτεί έντονες αποδοκιμασίες. Η φετινή σεζόν για τον Λίο μπορεί να είναι ονειρική, διότι κατέκτησε το πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική Αργεντινής, όμως σε συλλογικό επίπεδο τα πράγματα δεν πάνε όσο ιδανικά περίμεναν οι περισσότεροι, με τους «Παριζιάνους» να βρίσκονται σε κρίση, μετά κι από τον αποκλεισμό από το Champions League για ακόμη μία σεζόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «TNT Sports», το ενδεχόμενο ο Μέσι να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Αμερικής ή της Σαουδικής Αραβίας για την επόμενη σεζόν δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς ο άσος της Παρί δεν δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα σε τέτοιου είδους πρωταθλήματα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Arturo Bulian, επιβεβαίωσε πως οι στόχοι του ποδοσφαιριστή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, παίζοντας σε μία ανταγωνιστική ομάδα. Το ενδεχόμενο επιστροφής του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, το οποίο θα έκανε χαρούμενους όλους τους φίλους των «Μπλαουγκράνα», δεν φαντάζει απίθανο, ενώ μένει να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρχουν το ερχόμενο καλοκαίρι στη μεταγραφική περίοδο.