Γκαλτιέ: «Ό,τι αποφασίζει ο Μέσι είναι εμπιστευτικό, ξέρω ότι συζητάει με την Παρί αλλά...»

Μέσι - Γκαλτιέ

i

Κριστόφ Γκαλτιέ & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Γκαλτιέ: «Ό,τι αποφασίζει ο Μέσι είναι εμπιστευτικό, ξέρω ότι συζητάει με την Παρί αλλά...»

Κώστας Τόπας 15:17 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 31.03.2023

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι και αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχει με τον σύλλογο εδώ και καιρό.

Με το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στον αέρα, όλες οι πληροφορίες που βγαίνουν από την Μπαρτσελόνα έχουν φτάσει και στα γραφεία και στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν. Στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα με τη Λυών, ο Κριστόφ Γκαλτιέ αναφέρθηκε στην κατάσταση του Αργεντινού διεθνή επιθετικού, ο οποίος συνεχίζει χωρίς ανανέωση παρά την επιμονή του εμίρη του Κατάρ. 

Την Παρασκευή (31/03), ο «Λίο» επέστρεψε στις προπονήσεις και αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα των Παριζιάνων κόντρα στους «Λιονέ» (02/04, 21:45) για να φέρει την ομάδα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Τι θα γίνει την επόμενη σεζόν; Ξεκινήσαμε να συνεργαζόμαστε με τον Λουίς Κάμπος, αν και πάνω από όλα εστιάζουμε σε αυτές τις δέκα μέρες που απομένουν. Το προσέχω προς το παρόν. Ξέρω ότι ο Μέσι και ο σύλλογος διαπραγματεύονται εδώ και πολύ καιρό, αλλά αυτό που αποφασίζει ο Λέο είναι εμπιστευτικό και δεν είναι δική μου ευθύνη να το συζητήσω», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των Παριζιάνων.

Πάντως, για πρώτη φορά ακούστηκε από... επίσημα χείλη ότι η Μπαρτσελόνα συζητά με τον Λιονέλ Μέσι το ενδεχόμενο της επιστροφής του, ενώ και ο Τσάβι εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Αργεντινό αστέρα ξανά στο «Καμπ Νόου».