Τσάβι: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για την επιστροφή του Μέσι, αλλά ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στην Μπαρτσελόνα»

Τσάβι & Λιονέλ Μέσι

i

Τσάβι & Λιονέλ Μέσι/©Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Τσάβι: «Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για την επιστροφή του Μέσι, αλλά ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στην Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας 14:33 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:17 - 31.03.2023

Ο Τσάβι κλήθηκε να μιλήσει για τον Λιονέλ Μέσι, για τον οποίο εξέφρασε την επιθυμία του να δει ξανά τον Αργεντινό Παγκόσμιο πρωταθλητή στο «Καμπ Νόου» με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται το Σάββατο (01/04, 22:00) από την Έλτσε και γνωρίζει πως με πιθανό τρίποντο θα «κλειδώσει» την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ενόψει της αναμέτρησης, ο Τσάβι κλήθηκε να σχολιάσει και όλα όσα γράφονται περί επιστροφής του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου».

«Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για την επιστροφή του Μέσι. Μιλάω πολύ μαζί του. Είναι ένα θέμα με το οποίο ασχολούμαστε. Ελπίζουμε να τον δούμε ξανά στη Μπαρτσελόνα. Είναι η ομάδα της ζωής του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 43χρονος τεχνικός των Καταλανών.

Πάντως, για πρώτη φορά ακούστηκε από... επίσημα χείλη ότι η Μπαρτσελόνα συζητά με τον Λιονέλ Μέσι το ενδεχόμενο της επιστροφής του.

«Σίγουρα ο Μέσι αγαπά την Μπάρτσελόνα και την πόλη, οπότε ελπίζουμε να βρούμε τις κατάλληλες συνθήκες για να συνεχίσει την ιστορία του εδώ. Oι ωραίες ιστορίες της ζωής πρέπει να έχουν και ωραίο τέλος» είπε ο Γιούστε. 

Πριν από μερικές ημέρες γαλλικά δημοσιεύματα, ανέφεραν ότι η πρόθεση του Λιονέλ Μέσι είναι να συνεχίσει μια χρονιά ακόμα στο Παρίσι, για να πάει αργότερα στο πρωτάθλημα του MLS μέχρι το 2026, χρονιά του Μουντιάλ... στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα είναι ολοφάνερο και μένει να φανεί αν οι «μπλαουγκράνα» αποφασίσουν το προσεχές καλοκαίρι να κάνουν την κίνησή τους.