Το εντυπωσιακό τατουάζ του Οταμέντι με τον Μέσι και το τρόπαιο το Μουντιάλ (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Daniel Jayo/Getty Images/Ideal Images

Το εντυπωσιακό τατουάζ του Οταμέντι με τον Μέσι και το τρόπαιο το Μουντιάλ (vid)

Κώστας Τσιακλής 12:44 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 31.03.2023

Ο κεντρικός αμυντικός της Αργεντινής, Νίκολας Οταμέντι, «χτύπησε» τατουάζ με τον Μέσι να αγγίζει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κοινοποίησε το βίντεο.

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπενφίκα και της εθνικής Αργεντινής, Νίκολας Οταμέντι, θέλησε να τιμήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον αρχηγό του στην «αλμπισελέστε», Λιονέλ Μέσι. O 35χρονος στόπερ έκανε τατουάζ τον Μέσι να αγγίζει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κοινοποίοησε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μέσι δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το τατουάζ που ανέγραφε πάνω «Αιώνια Δόξα» και φανερά συγκινημένος είπε: «Είδα πολλά πράγματα που έκαναν για εμένα, αλλά ότι ένας συμπαίκτης μου, ένας φίλος όπως ο Νίκο Οταμάνετι κάνει αυτό το τατουάζ, είναι κάτι παραπάνω από ιδιαίτερο. Πολλά ευχαριστώ Ότα».

Ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και με επτά γκολ και τρεις ασίστ οδήγησε τη χώρα του στην κατάκτηση του Μουντιάλ για πρώτη φορά έπειτα από το 1986.

Ο Μέσι συνεχίζει να γράφει ιστορία και να τρελαίνει τους οπαδούς του αφού με τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στις δύο φιλικές αναμετρήσεις με Παναμά (2-0) και Κουρασάο (7-0) ξεπέρασε τα 800 τέρματα συνολικά στην καριέρα του και τα 100 με τη φανέλα της Αργεντινής.