Πελέ και Μαραντόνα «ζωντάνεψαν» κι έστειλαν μήνυμα στον Μέσι: «Είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών» (vid)

Πελέ & Ντιέγκο Μαραντόνα

i

Πελέ & Ντιέγκο Μαραντόνα/PrtScr

Πελέ και Μαραντόνα «ζωντάνεψαν» κι έστειλαν μήνυμα στον Μέσι: «Είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών» (vid)

Κώστας Τόπας 15:13 - 28.03.2023

Η Conmebol πρόβαλε, μέσω ολογράμματος, εικόνες των θρύλων, Ντιέγκο Μαραντόνα και Πελέ, οι οποίο έστειλαν τα μηνύματά τους στον αρχηγό της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος τιμώμενος στο «La Noche de las Estrellas» που πραγματοποίησε η Conmebol στην Παραγουάη, για να αποτίσει φόρο τιμής την «Αλμπισελέστε» για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ο Αργεντινός αστέρας όχι μόνο παρέλαβε βραβείο για τη συνεισφορά του στην εθνική Αργεντινής, αλλά Η Νοτιοαμερικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, δημιούργησε ένα άγαλμα για χάρη του, το οποίο θα φυλάσσεται στο μουσείο της Conmebol και θα βρίσκεται δίπλα στους θρύλους Πελέ και Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο πιτσιρικάς που έκανε τον Σκαλόνι και τον Έντσο Φερνάντες να δακρύσουν (vid)
REST OF THE WORLD

14:55 - 28.03.2023

Ο πιτσιρικάς που έκανε τον Σκαλόνι και τον Έντσο Φερνάντες να δακρύσουν (vid)

Ο πιτσιρικάς που έγινε viral στη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου για το έντονο συναίσθημα, έβγαλε λόγο για την «Αλμπισελέστε» και απευθύνθηκε στα μέλη της ομάδας προκαλώντας τους συγκίνηση.

Η πιο συγκινητική στιγμή, ήταν όταν η Conmebol πρόβαλε μέσω ολογράμματος, μηνύματα από τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον Πελέ, προς τον Λιονέλ Μέσι.

Με ένα ολόγραμμα των δύο σπουδαίων ποδοσφαιριστών να προβάλλεται στη σκηνή, ο Μέσι άκουσε φράσεις που ειπώθηκαν για αυτόν πριν από χρόνια. Αρχικά ακούστηκε η φωνή του Βραζιλιάνου: «Νιώθω πολύ περήφανος γιατί με συνοδεύουν πάνω κάτω τρεις γενιές. Μαραντόνα, Μέσι, παίκτες που ξέρουν να παίζουν... χαίρομαι να τους βλέπω».

Έπειτα ήταν η σειρά του «Ντιεγκίτο», ο οποίος πάντα υπερασπιζόταν τον Μέσι και στο παρελθόν είχε πει: «Για μένα είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Στον Αργεντινό οπαδό άρεσαν οι καλοί παίκτες, οι σπουδαίοι παίκτες και ο Λέο το είχε αποδείξει. Σε αγαπώ. πολύ. Άσε τους άλλους να λένε, θα είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών. Καλή διασκέδαση σήμερα, σε αγαπώ πολύ Λέο».