Ο πιτσιρικάς που έκανε τον Σκαλόνι και τον Έντσο Φερνάντες να δακρύσουν (vid)

O Έντσο Φερνάντες και ο πιτσιρικάς

i

O Έντσο Φερνάντες και ο πιτσιρικάς/PrtScr

Ο πιτσιρικάς που έκανε τον Σκαλόνι και τον Έντσο Φερνάντες να δακρύσουν (vid)

Κώστας Τόπας 14:55 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 28.03.2023

Ο πιτσιρικάς που έγινε viral στη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου για το έντονο συναίσθημα, έβγαλε λόγο για την «Αλμπισελέστε» και απευθύνθηκε στα μέλη της ομάδας προκαλώντας τους συγκίνηση.

Για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, η Αργεντινή τιμήθηκε από την CONMEBOL, η οποία απέτισε φόρο τιμής στον πρόσφατο παγκόσμιο πρωταθλητή, Λιονέλ Μέσι, αποκαλύπτοντας ένα άγαλμα για χάρη του.

Εκτός από τον 35χρονο Αργεντινό αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, τη βραδιά στιγμάτισε ο Χοσέ Αντράντα. Ο πιτσιρικάς που βρέθηκε στις κερκίδες των γηπέδων του Κατάρ και έγινε viral για το έντονο συναίσθημα που έβγαλε. 

Ο νεαρός φίλος της Αργεντινής, ανέβηκε στο βήμα και απευθύνθηκε στα μέλη της «Αλμπισελέστε», με τον Λιονέλ Σκαλόνι και τον Έντσο Φερνάντες να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους με τα λόγια του πιτσιρικά.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον δάσκαλο Λιονέλ Σκαλόνι, τον Μέσι, τον Ντίμπου (σ.σ. Εμιλιάνο Μαρτίνες)… Δεν μπορώ να τους αναφέρω όλους, γιατί θα αργήσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι μπροστά στην καλύτερη ομάδα του κόσμου», είπε αρχικά κλαίγοντας ο νεαρός και στη συνέχεια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην πόλη που ζει. «Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε τη χαρά της κατάκτησης του Μουντιάλ και του Κόπα Αμέρικα. Είστε όλοι σπουδαίοι! Θα θυμάμαι για πάντα αυτή τη στιγμή», κατέληξε ο Χοσέ Ατράντα προκαλώντας συγκίνηση σε όλα τα μέλη των παγκόσμιων πρωταθλητών.