Όπλα, χείλη, και κωδικοποιημένα μηνύματα: Τα πιο περίεργα τατουάζ που έχουν «χτυπήσει» ποδοσφαιριστές

Τα πιο περίεργα τατουάζ

i

Τα πιο περίεργα τατουάζ

Όπλα, χείλη, και κωδικοποιημένα μηνύματα: Τα πιο περίεργα τατουάζ που έχουν «χτυπήσει» ποδοσφαιριστές

Κώστας Τόπας 09:41 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 28.03.2023

Το πολυβόλο του Στέρλινγκ, το φιλί της Αντονέλα στον Μέσι, οι περίεργοι αριθμοί του Σέρχιο Ράμος και το τάκλιν του Ντε Ρόσι είναι μερικά από τα πιο διάσημα και... περίεργα τατουάζ που έχουν κάνει ποδοσφαιριστές.

Οι περισσότεροι αστέρες του ποδοσφαίρου φημίζονται για τα τατουάζ που... ζωγραφίζουν σε όλο τους το σώμα. Μερικά από αυτά τα σχέδια είναι ξεκάθαρα και κατανοητά, ωστόσο άλλα φέρουν κρυπτογραφημένα μηνύματα και πράγματα που δεν είναι κατανοητά από όλους.

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ και το πολυβόλο!

Αφού εμφανίστηκε το τατουάζ με το όπλο στο δεξί του πόδι, ο Ραχίμ Στέρλινγκ δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια, επειδή έκανε τατουάζ σε συνδυασμό με μια εκστρατεία που καλούσε τους πολίτες να μην κρατούν όπλα. Ο Στέρλινγκ είπε υπερασπιζόμενος τον εαυτό του και το τατουάζ: «Σουτάρω με το δεξί μου πόδι, οπότε αυτό το τατουάζ έχει περισσότερο νόημα», αλλά αυτό δεν εμπόδισε κάποιους να ζητήσουν τον αποκλεισμό του από την εθνική Αγγλίας.

Ο Σέρχιο Ράμος και οι περίεργοι αριθμοί

Ο Σέρχιο Ράμος, ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, έχει αρκετά τατουάζ στο σώμα του, αλλά το πιο περίεργο από αυτά ήταν η σειρά των αριθμών που έκανε τατουάζ στα δάχτυλά του, που αποτελούνταν από τους εξής αριθμούς: «35, 90 +, 32 και 19». Ο Ράμος δεν βγήκε ποτέ να εξηγήσει αυτούς τους αριθμούς, αλλά μετά από εξέταση εννοούν πιθανώς τη φανέλα με το νούμερο 35, που φορούσε στην αρχή με τη Σεβίλλη, μετά το νούμερο 32 και το νούμερο 90 + αναφέρεται στο περίφημο γκολ του εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελικό του Champions League. Οσον αφορά το «19», ο συγκεκριμένος αριθμός αντιπροσωπεύει την ηλικία του όταν εκπροσώπησε την Ισπανία για πρώτη φορά.

Ο Σανέ και ο... εαυτός του στην πλάτη

Ενα από τα πιο παράξενα τατουάζ του ποδοσφαίρου είναι αυτό του Λερόι Σανέ στην πλάτη του. Ενα τατουάζ που χρειάστηκε τέσσερις ημέρες για να ολοκληρωθεί. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός ζωγράφισε τον πανηγυρισμό του γκολ με τη Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της Μονακό στο Champions League και είπε σχετικά: «Όταν ήμουν νέος πάντα ήθελα να παίξω στο Champions Leagueο καθένας έχει κάποια σημαντικά πράγματα για τον εαυτό του».

Ο Μπέκαμ και οι παιδικές ζωγραφιές

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει ένα τατουάζ στα δάκτυλα του που είναι ένα σχέδιο μιας πολύ πρωτόγονης φιγούρας με μια μικρή καρδιά δίπλα του. Στη συνέχεια ο Μπέκαμ διευκρίνισε την είδηση ​​μιας φωτογραφίας στο Instagram, ότι η εικόνα είναι ένα σχέδιο της κόρης του.

Η σημαντική προειδοποίηση του Ντε Ρόσι

Ο άλλοτε αρχηγός της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι ήταν γνωστός για τις σκληρά και δυνατά μαρκαρίσματά του σε αντιπάλους, γι' αυτό αποφάσισε να κάνει τατουάζ στο πόδι του μια προειδοποίηση όπως αυτό των αυτοκινήτων και να την βάλει σε πινακίδες, αλλά άλλαξε το εσωτερικό σχήμα του τριγώνου και έβαλε έναν παίκτη να κάνει τάκλιν σε έναν άλλο.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες και το μήνυμα του αδερφού του

Μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο τερματοφύλακας της εθνικής Αργεντινής που πήρε τα εύσημα για την εμφάνισή του στον τελικό με την Γαλλία, έκανε τατουάζ στο πόδι του το σχήμα του τροπαίου. Η θέση του τατουάζ αντιστοιχεί απόλυτα με τη θαυματουργή απόκρουσή του στο πλασέ του Κόλο Μουάνι. «Μακάρι το πάθος να σε οδηγήσει να πετύχεις τη δόξα. Είναι μια πρόταση που μου είπε ο αδερφός μου ενώ πήγαινα στο Κατάρ».

Ο Οταμέντι και η αγαπημένη του σειρά

Όλοι έχουν ένα χόμπι αλλά ο Νικολάς Οταμέντι το πήγε σε άλλο επίπεδο. Ο Αργεντινός σταρ έχει κάνει τατουάζ πρωταγωνιστές από τηλεοπτικές σειρές. Συγκεκριμένα έχει στην πλάτη του τον Walter White από το Breaking Bad, τον Thomas Shelby από τους Peaky Blinders, καθώς και τον Ragnar Lothbrok από τους Vikings.

Ο Ζλάταν και τα ονόματα μωρών

Το 2015, ο Σουηδός σταρ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το Παγκόσμιο Ταμείο Τροφίμων κατά της πείνας, σχεδίασε ένα προσωρινό τατουάζ στην πλάτη του με τα ονόματα 50 παιδιών που υπέφεραν από την πείνα σε όλο τον κόσμο.

Τα χείλη του Λιονέλ Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έχει τουλάχιστον 17 τατουάζ στο σώμα του, αλλά το πιο αμφιλεγόμενο από αυτά είναι αυτό που έχει στο στήθος του και σχεδιάστηκε με το σχήμα των χειλιών της συζύγου του, Αντονέλα Ροκούτζο.

Ο Ντάνι Άλβες και τα ονόματα των παιδιών του

Ο Βραζιλιάνος πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα, που βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής αυτή την περίοδο, έχει αρκετά τατουάζ στο σώμα του, αλλά τα πιο εμφανή από αυτά είναι αυτά που φέρουν τα ονόματα των παιδιών του και τις ημερομηνίες γέννησής τους.