Ονειρεύεται τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι αντίπαλος προπονητής

Περιζήτητη η φανέλα του Μέσι.

Ονειρεύεται τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι αντίπαλος προπονητής

Γιώργος Σακελλαρίου 09:15 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 28.03.2023

Στο Κουρακάο ζουν το όνειρό τους, αφού θα τεθούν αντιμέτωποι με την Αργεντινή και ο τεχνικός Ρέμκο Μπιντετσίνι θέλει τη φανέλα του Λιονέλ Μέσι.

Μέρα που θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων στο Κουρακάο. Η μικρή χώρα της Καραϊβικής θ’ αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Τετάρτης την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι.

Ο Ρέμκο Μπιτσεντίνι, προπονητής του Κουρακάο, μάλιστα, ονειρεύεται τη φανέλα του Λέο: «Νιώθω ότι θα μου τη δώσει». Ο 55χρονος Ολλανδός χαρακτήρισε «καταπληκτικό!», το γεγονός ότι η εθνική του ομάδα θα παίξει με την Αργεντινή.

«Όλοι στο Κουρακάο είναι χαρούμενοι που αντιμετωπίζουν την Αργεντινή, την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, με τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Είναι μια τεράστια εμπειρία για εμάς και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είμαστε χαρούμενοι που ήρθαμε σε αυτή τη μεγάλη χώρα, με τη μεγάλη της ομάδα, θα παίξουμε σε ένα όμορφο γήπεδο. Και να συναντήσω τον Μέσι, τον Ντι Μαρία… Είναι το καλύτερο», δήλωσε αρχικά ο Μπιτσεντίνι.

-Τι ένιωσες όταν έμαθες ότι θα αντιμετωπίσεις την Αργεντινή;

«Ήταν φανταστικό! Ερχόμαστε από μια μικρή χώρα και για εμάς αυτό είναι τεράστιο. Βάζει το ποδόσφαιρο του Κουρακάο στον χάρτη. Ήταν μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι η Αργεντινή, ως παγκόσμιος πρωταθλητής και μία από τις καλύτερες ομάδες, κάλεσε το Κουρακάο».

-Σας εκπλήσσει κάτι άλλο στην Αργεντινή;

«Νομίζω ότι όλοι αγαπούν την Αργεντινή για τους οπαδούς της, για το κοινό της, για τους παίκτες της. Για εμάς είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο». 

-Το Κουρασάο είχε την Αργεντινή ως μια από τις αγαπημένες ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο;

«Ο Μέσι είναι από τις πιο σημαντικές αιτίες για τις οποίες μπορεί κανείς να υποστηρίξει την Αργεντινή. Κάθε ποδοσφαιριστής στον πλανήτη τον κοιτάζει, είναι υπέροχο παιδί και σπουδαίος παίκτης. Νιώθω ότι στο Μουντιάλ του Κατάρ πολλοί υποστήριξαν την Αργεντινή».

Ο Λαπόρτα θα συναντηθεί με το περιβάλλον του Μέσι και η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα μοιάζει όλο και πιο εφικτή
LIGUE 1

08:10 - 28.03.2023

Ο Λαπόρτα θα συναντηθεί με το περιβάλλον του Μέσι και η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα μοιάζει όλο και πιο εφικτή

Εντός της εβδομάδας αναμένεται το περιβάλλον του Λιονέλ Μέσι να συναντηθούν με τον Τζουάν Λαπόρτα, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στην Μπαρτσελόνα.

-Σε όλο τον κόσμο πολλοί παίκτες ζητούν τη φανέλα του Μέσι. 

«Καταλαβαίνω και ξέρω ότι οι παίκτες, αν είναι να αντιμετωπίσουν τον Μέσι, θα θέλουν τη φανέλα του. Νομίζω ότι αρκετοί θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το νούμερο 10 του Λέο μετά το παιχνίδι. Αλλά νιώθω ότι θα μου τη δώσει εμένα (γέλια)».

-Η άποψή σας για τον Σκαλόνι;

«Ότι είναι μεγάλος προπονητής. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ότι ο Σκαλόνι μετέδωσε πολλή ενέργεια στους παίκτες του. Πολλή ενέργεια».

-Τον ψηφίσατε για το βραβείο του κορυφαίου;

«Ναι φυσικά! Σίγουρα, σίγουρα, σίγουρα! Και τώρα ας το παραδεχτούμε!».

-Πως θ’ αντιμετωπίσετε την Αργεντινή;

«Υπάρχουν καλοί παίκτες στην Αργεντινή. Και παρόλο που η διαφορά στα επίπεδα είναι μεγάλη, επειδή είναι παγκόσμια πρωταθλήτρια, ενώ εμείς είμαστε 86οι στην κατάταξη της FIFA, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».