Ο Λαπόρτα θα συναντηθεί με το περιβάλλον του Μέσι και η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα μοιάζει όλο και πιο εφικτή

Λιονέλ Μέσι & Τζουάν Λαπόρτα

i

Λιονέλ Μέσι & Τζουάν Λαπόρτα/©Photo by Joaquin Corchero / Europa Press Sports via Getty Images/Ideal Images

Ο Λαπόρτα θα συναντηθεί με το περιβάλλον του Μέσι και η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα μοιάζει όλο και πιο εφικτή

Κώστας Τόπας 08:10 - 28.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:10 - 28.03.2023

Εντός της εβδομάδας αναμένεται το περιβάλλον του Λιονέλ Μέσι να συναντηθούν με τον Τζουάν Λαπόρτα, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους στην Μπαρτσελόνα.

Ο επτά φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, εντάχθηκε στη Λα Μασία όταν ήταν μόλις 13 ετών και σημείωσε 672 γκολ σε 780 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της 21χρονης θητείας του με τους Καταλανούς. Καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών του συλλόγου, κατακτώντας τέσσερα Champions League, 10 τίτλους La Liga και μια σειρά από ατομικές διακρίσεις προτού ενταχθεί στην πρωταθλήτρια της Ligue 1 για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, το καλοκαίρι του 2021.

Ο Λιονέλ Μέσι γνωρίζει για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα κι από τη στιγμή που δεν βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν, το σενάριο να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου» είναι πιο εφικτό. Σύμφωνα μάλιστα με καταλανικό ραδιόφωνο, ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα έχει προγραμματίσει νέο κύκλο επαφών με το περιβάλλον του Λιονέλ Μέσι εντός της εβδομάδας, με τις δυο πλευρές να έχουν ραντεβού στη Βαρκελώνη για να συζητήσουν τα δεδομένα της επιστροφής.

Το σίγουρο είναι πως τόσο ο Μέσι όσο και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να δεχθούν πολλές οικονομικές κυρίως θυσίες αν θέλουν να καταλήξουν σε συμφωνία. Ο πρόεδρος της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας κατέστησε σαφές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο «MARCA Sport Weekend» ότι με την οικονομική κατάσταση που περνάει αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα, ο Μέσι δεν μπορεί να επιστρέψει στον σύλλογο αν δεν ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Το σίγουρο είναι πως εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις γύρω από την υπόθεση...

Tags: