Μέσι: «Μακάρι αυτή η τρέλα να μην τελειώσει ποτέ» (vid)

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Hernan Cortez/Getty Images/Ideal Images

Μέσι: «Μακάρι αυτή η τρέλα να μην τελειώσει ποτέ» (vid)

Κώστας Τόπας 08:36 - 29.03.2023 / Ανανεώθηκε: 08:41 - 29.03.2023

Εκστασιασμένος με την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς της Αργεντινής είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος στο πρόσφατο φιλικό της ομάδας του ξεπέρασε τα 100 γκολ με την «Αλμπισελέστε».

Ο Λιονέλ Μέσι άφησε ένα εγκάρδιο μήνυμα στα κοινωνικά του δίκτυα για να ευχαριστήσει τον κόσμο για όσα έζησε με την εθνική του ομάδα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η «Αλμπισελέστε» πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου σε δύο φιλικούς αγώνες κόντρα σε Παναμά (2-0) και Κουρασάο (7- 0), με τον «Λέο» να ξεπερνάει τα 100 γκολ και να γράφει ιστορία.

«Τι υπέροχος τρόπος για να τελειώσει αυτή η συγκέντρωση. Εντυπωσιακοί σήμερα όλοι οι άνθρωποι στο Σαντιάγκο ντελ Έστερο. Εύχομαι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε μαζί πολλές στιγμές σαν αυτές και αυτή η τρέλα να μην τελειώσει ποτέ!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο 35χρονος Αργεντινός της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Δεν είμαι στο κεφάλι του, δεν ξέρω τι σκέφτεται», λέει ο Σκαλόνι

Για το μέλλον του σταρ στην Εθνική Αργεντινής, ο προπονητής, Λιονέλ Σκαλόνι τόνισε στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν είμαι στο κεφάλι του, δεν ξέρω τι σκέφτεται... Δεν ξέρω τι θα κάνει. Αυτό που θέλω είναι να παίξει, να είναι σε ένα γήπεδο, να είναι χαρούμενος. Θα ήθελα να συνεχίσει να παίζει», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για το χατ τρικ του «Pulga»: «Τα 102 γκολ... Ελπίζω να είναι περισσότερα. Αξίζει όλη την αναγνώριση». Ο Αργεντινός δεν έχει αποφασίσει ακόμα να κλείσει το κεφάλαιο με την εθνική του ομάδα και θα μπορούσε να συνεχίσει μέχρι το επόμενο Κόπα Αμέρικα το 2024.