Βάζει «φωτιές» ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του Μέσι: «Είμαστε σε επικοινωνία μαζί του»

Λιονέλ Μέσι

i

Λιονέλ Μέσι/©Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Βάζει «φωτιές» ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του Μέσι: «Είμαστε σε επικοινωνία μαζί του»

Sportal newsroom 15:02 - 31.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 31.03.2023

Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε, η ομάδα της Βαρκελώνης είναι σε επικοινωνία με τον Λιονελ Μέσι για την επιστροφή του.

Σε «θρίλερ» έχει μετατραπεί η νέα ομάδα του Λιονέλ Μέσι. Όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε, η ομάδα της Βαρκελώνης είναι σε επικοινωνία με τον Αργεντινό, πυροδοτώντας έτσι «βόμβα» για την επιστροφή του. 

Ο Λιονέλ Μέσι και η οικονομική λύση για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα
LA LIGA

08:59 - 27.03.2023

Ο Λιονέλ Μέσι και η οικονομική λύση για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα γνωρίζει ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να «αντέξει» τις οικονομικές απολαβές του Λιονέλ Μέσι, γι' αυτό και προσπαθεί με διαφορετικό τρόπο να πείσει τον Αργεντινό αστέρα να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου».

Υποστήριξε μάλιστα ότι αμφότερες οι πλευρές είναι θετικές στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στους «μπλαουγκράνα». «Είμαστε σε επαφές με την πλευρά του Μέσι. Ο Λέο ξέρει πόσο τον εκτιμάμε και πόσο θα λατρέψουμε το να γυρίσει πίσω. Σίγουρα ο Μέσι αγαπά την Μπάρτσα και την πόλη, οπότε ελπίζουμε να βρούμε τις κατάλληλες συνθήκες για να συνεχίσει την ιστορία του εδώ», ήταν τα λόγια του.

Λέγεται ότι ο πατέρας του Λίο, Χόρχε και ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» Τζουάν Λαπόρτα έχουν έρθει σε επικοινωνία για τις λεπτομέρειες της πιθανής μεταγραφής του Μέσι στην Μπαρτσελόνα. 

Την ίδια ώρα που στην ομάδα της Βαρκελώνης εξετάζουν την επιστροφή του Μέσι, το Financial Fair Play τους αναγκάζει να αφήσουν ελεύθερους μερικούς παίκτες. Κι αυτό προκειμένου να «ανασάνουν» λίγο οικονομικά. Συγκεκριμένα ο Έρικ Γκαρσία, ο Φεράν Τόρες και ο Ανσού Φατί είναι τρεις από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να αφήσουν την Μπαρτσελόνα

Ο πρώτος αναμένεται να αποχωρήσει σε περίπτωση που ο Ινίγκο Γκαρθία αποκτηθεί από την Μπαρτσελόνα. Όσον αφορά τον Φατί όμως το πρόβλημα των τραυματισμών μπορεί να δημιουργήσει θέμα. Ο νεαρός επιθετικός όμως λόγω του μεγάλου συμβολαίου του μπορεί να «σώσει» πολλά χρήματα στους «μπλαουγκράνα» και για τον λόγο αυτό ο μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, φαίνεται να έχει τη λύση για το συγκεκριμένο ζήτημα.