«Δένει» τον Τσάβι με νέο συμβόλαιο η Μπαρτσελόνα

Τσάβι

i

Τσάβι/ ©Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

«Δένει» τον Τσάβι με νέο συμβόλαιο η Μπαρτσελόνα

Θέμα χρόνου είναι η επέκταση του συμβολαίου του Τσάβι με την Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Τσάβι ανέλαβε τη Μπαρτσελόνα τον Νοέμβριο του 2021, τον σύλλογο με τον οποίο έγραψε ιστορία ως ποδοσφαιριστής. Ο Ισπανός προπονητής έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το 2024, αλλά άμεσα αναμένεται να επεκταθεί η συνεργασία τους. 

«Ο Τσάβι Ερνάντες πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, είναι μόνο θέμα χρόνου. Ο σύλλογος έχει ήδη ολοκληρώσει την προσφορά, ο Τσάβι θέλει πλέον να επικεντρωθεί πλήρως στο ποδόσφαιρο. Μόλις κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στη La Liga, θα υπογράψει», έγραψε στο Twitter ο ειδικός στις μεταγραφές, Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στη La Liga με 68 βαθμούς στο +12 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Τσάβι θέλει να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής των «μπλαουγκράνα» και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.