Αρνητικό ρεκόρ 22 ετών για την Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα από τη Λυών

Λιονέλ Μέσι

i

©Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Αρνητικό ρεκόρ 22 ετών για την Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ήττα από τη Λυών

Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Λυών (0-1) και με αυτό το αποτέλεσμα πραγματοποίησε αρνητικό ρεκόρ 22 ετών.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έδρα της, αποδεικνύοντας πως δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι. Αυτήν τη φορά, η Λυών «απέδρασε» από το «Παρκ ντε Πρενς» (0-1), χάρη στο τέρμα του Μπράντλεϊ Μπαρκολά. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Ρεν έφυγε θριαμβεύτρια από το Παρίσι, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της ομάδας του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Μπορεί ο Μέσι και η παρέα του να βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 66 πόντους και στο +6 από Λανς και Μαρσέιγ, όμως οι εμφανίσεις της ομάδας κυρίως από το νέο έτος και μετά, έχουν απογοητεύσει τους οπαδούς, οι οποίοι αντιδρούν σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται. 

Να θυμίσουμε, στην χθεσινή αναμέτρηση ο Λιονέλ Μέσι έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από τους φίλους της ομάδας για δεύτερο σερί παιχνίδι. Το κλίμα στο στρατόπεδο των «Παριζιάνων» δεν είναι το ιδανικό, ενώ ο αποκλεισμός από το Champions League για ακόμη μία σεζόν έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα μίας κακής σεζόν για τον σύλλογο.

Σε αυτά τα πρώτα 18 ματς που έχει δώσει η Παρί μέσα στο 2023, μετράει ήδη οκτώ ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Μία επίδοση που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ των τελευταίων 22 ετών, καθώς το 2001 και σε ισάριθμα παιχνίδια, η ομάδα μετρούσε εννιά ήττες.