Έτοιμοι για νίκη στον τελικό με τον Παναθηναϊκό Τσούμπερ και Γιόνσον

Τσούμπερ και Γιόνσον.

i

©intime

Έτοιμοι για νίκη στον τελικό με τον Παναθηναϊκό Τσούμπερ και Γιόνσον

Sportal newsroom 00:16 - 27.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 27.04.2023

Ο Τσούμπερ και ο Γιόνσον περιμένουν με ανυπομονησία το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Στην ΑΕΚ πήραν ένα ακόμα ντέρμπι.

Η Ένωση συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 4-0 και τώρα το μυαλό στρέφεται στη μάχη με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, που αν υπάρχει νικητής μπορεί να κρίνει σε ένα μεγάλο βαθμό τον τίτλο.

Ο σκόρερ του 1-0 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Στίβεν Τσούμπερ, αλλά και ο MVP της αναμέτρησης Γενς Γιόνσον, δήλωσαν αν μη τι άλλο, έτοιμοι για τον σπουδαίο αγώνα.

Ο Αυστριακός επιθετικός είπε:

«Αν δεν κάνω λάθος και την προηγούμενο φορά που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, το πρώτο γκολ προήλθε από δική μας πίεση, όταν έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές τα πράγματα έγιναν λίγο καλύτερα για εμάς, βρήκαμε περισσότερους χώρους και ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι άλλος ένας τελικός κι όχι ο τελικός. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Θέλουμε να το δούμε άλλη μία φορά σαν τελικό και να το κερδίσουμε».

Για την αποθέωση στην αλλαγή του σχολίασε: «Ήταν μία πάρα πολύ ωραία στιγμή, ένιωσα σαν τα παιδιά που όταν ήμασταν μικροί ονειρευόμασταν ότι κάποια στιγμή όλο το στάδιο θα μας χειροκροτήσει. Προσπαθώ να διασκεδάζω, να απολαμβάνω κάθε στιγμή που παίζω μέσα στην ομάδα και θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ».

Ο Γιόνσον ανέφερε: «Αποτελεί μέρος του παιχνιδιού μας η πίεση στον αντίπαλο, ο προπονητής μας ζήτησε να το κάνουμε αυτό, το εφαρμόσαμε, τα πράγματα πήγαν πολύ καλά, είχαμε επιτυχία σε αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε οπότε είμαστε χαρούμενοι.

Όσον αφορά τον τραυματισμό μου, αύριο θα έχω ένα καλό σουβενίρ, λίγο περισσότερο πόνο, αλλά σε γενικές γραμμές αισθάνομαι καλά».

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή, ο Δανός τόνισε: «Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ντέρμπι, σπουδαίο παιχνίδι, μέχρι τώρα έχουμε παίξει έξι τελικούς, ο επόμενος τελικός είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αμέσως μετά έχουμε ακόμη έναν τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια τα επόμενα παιχνίδια. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι δεν θα είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι».