Παλεύουν για τον τίτλο, αλλά «καθάρισαν» με το Champions League ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

i

© Intime

Παλεύουν για τον τίτλο, αλλά «καθάρισαν» με το Champions League ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 23:43 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 26.04.2023

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μετά τις νίκες τους επί ΠΑΟΚ και Βόλο αντίστοιχα, έχουν στο... τσεπάκι τους την παρουσία τους στα προκριματικά του Champions League.

Η ΑΕΚ... καθάρισε εύκολα τον ΠΑΟΚ στην «OPAP Arena», επικρατώντας στο ντέρμπι των «Δικεφάλων» με σκορ 4-0. Κάπως έτσι, ισοφάρισε τον προσωρινά πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στην κορυφή της Stoiximan Super League, ο οποίος νωρίτερα κέρδισε με 2-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Πλέον, η αναμέτρηση των δύο την Κυριακή (30/04, 20:00) αποτελεί μία... μάχη μέχρι τελικής πτώσης, στην οποία ο νικητής θα αυξήσει τη διαφορά από τον ηττημένο στο +3 και κατ' επέκταση θα κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Και τώρα οι δυο τους: Η βαθμολογία της Super League πριν το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:59 - 26.04.2023

Και τώρα οι δυο τους: Η βαθμολογία της Super League πριν το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Με νίκες τους οι ΑΕΚ και Παναθηναϊκός, επί των ΠΑΟΚ και Βόλο αντίστοιχα, συνεχίζουν να βαδίζουν από κοινού στην κορυφή της Super League και όλα θα κριθούν στον μεταξύ τους τελικό της Κυριακής. Παράλληλα, με νίκη του ο Άρης επί του Ολυμπιακού «κλείδωσε» την θέση του στα προκριματικά του Europa Conference League.

Μπορεί η Ένωση και το Τριφύλλι να παλέψουν μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν ισχύει και για την είσοδο τους στο Champions League, την οποία σχεδόν εξασφάλισαν από το βράδυ της Τετάρτης (26/4) λόγω και της ήττας του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες χρειάζεται να πάρουν μόλις έναν βαθμό μέσα στις επόμενες τέσσερις αναμετρήσεις, προκειμένου να «κλειδώσουν» και μαθηματικά το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.