Ετοιμοπόλεμος για Μπεϊτάρ ο ΠΑΟΚ

Προπόνηση ΠΑΟΚ

i

©ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ετοιμοπόλεμος για Μπεϊτάρ ο ΠΑΟΚ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στην Μπεϊτάρ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, με τον τραυματία Ζόαν Σάστρε, αλλά και τους τιμωρημένους Ντούγκλας Αουγκούστο και Αντρέ Βιεϊρίνια να μένουν εκτός, και όλους τους διαθέσιμους να βρίσκονται στην αποστολή.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση του επίσημου ΠΑΟΚ:

Ήρθε η ώρα για την επίσημη πρεμιέρα! Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει την Μπεϊταρ Ιερουσαλήμ στο γήπεδο της Τούμπας, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo κι ακολούθησε δουλειά στις στατικές φάσεις και στον τομέα της τακτικής.

O Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ζόαν Σάστρε , που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα και στους τιμωρημένους Ντόουγκλας Αουγκούστο κι Αντρέ Βιεϊρίνια .Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ζίβκοβιτς , Κοτάρσκι , Λύρατζης , Κεντζιόρα , Εκόνγκ , Νάσμπεργκ , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Ράφα Σοάρες , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Φιλίπε Σοάρες , Γιαξής , Μουργκ , Τάισον , Κωνσταντέλιας , Νάρεϊ , Α.Ζίβκοβιτς , Βρακάς , Μπράντον , Σαμάτα , Τζίμας .