Έτοιμος για φιλικό και αναχώρηση ο ΠΑΟΚ
i

Προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Λάρνακα / © Intime

Έτοιμος για φιλικό και αναχώρηση ο ΠΑΟΚ

22:33 - 04.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 04.12.2022

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ επί κυπριακού εδάφους.

Ο δικέφαλος του βορρά θα αντιμετωπίσει αύριο (5/12) σε φιλικό αγώνα τον Άρη Λεμεσού και μια μέρα αργότερα θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Το φιλικό των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για τις 18.00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πλην των Λύρατζη και Τσαούση είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά.

To πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Όσο η μία δούλευε πάνω στις στατικές φάσεις, η άλλη έκανε εξάσκηση στα τελειώματα και στη συνέχεια άλλαξαν ρόλους.

Ο Λευτέρης Λύρατζης για μία ακόμα μέρα προπονήθηκε μόνος του στο γήπεδο και μετρά αντίστροφα για να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ ο Μάριος Τσαούσης έμεινε στο ξενοδοχείο στα πλαίσια της διαχείρισης του παίκτη μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα.

Οι δύο ακραίοι μπακ επιστρέφουν σιγά σιγά από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν και η ένταξη τους στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης θα γίνει σταδιακά και δίχως βιασύνη.