Ιστοσελίδα από την Κίνα έφτιαξε φανέλες της Σκωτίας με ονόματα παικτών της Εθνικής Αγγλίας

Ιστοσελίδα από την Κίνα έφτιαξε φανέλες της Σκωτίας με ονόματα παικτών της Εθνικής Αγγλίας

Δημήτρης Χούπης 17:15 - 05.04.2024

Μία ιστοσελίδα από την Κίνα έφτιαξε φανέλες της Εθνικής Σκωτίας και τις πουλούσε σε... τιμή ευκαιρίας, αλλά πίσω είχε ονόματα από παίκτες της Αγγλίας.

Το Euro 2024 πλησιάζει, αφού σε λιγότερο από εκατό μέρες θα γίνει το εναρκτήριο παιχνίδι στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο κόσμος μάλιστα που ήδη έχει εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τη μεγάλη διοργάνωση είναι χιλιάδες, με τους Άγγλους και τους Σκωτσέζους μεταξύ άλλων να σκοπεύουν να κάνουν... απόβαση στη Γερμανία.

Όπως κάνουν σε κάθε Euro και κάθε Μουντιάλ, ανεξάρτητα από το που είναι αυτό. Οι φίλοι της Σκωτίας λοιπόν έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Γερμανία, κάνοντας τις τελευταίες αγορές για την εθνική τους ομάδα, όπως η φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί.

Οίκος ανοχής στη Γερμανία ετοίμασε πακέτα σε τουρίστες εν όψει Euro: Οι τιμές για κάθε βραδιά και τι περιέχεται στην προσφορά!
SPORT+

21:45 - 01.04.2024

Οίκος ανοχής στη Γερμανία ετοίμασε πακέτα σε τουρίστες εν όψει Euro: Οι τιμές για κάθε βραδιά και τι περιέχεται στην προσφορά!

Η έναρξη του Euro στη Γερμανία πλησιάζει και ένας οίκος ανοχής ετοίμασε ειδικά πακέτα για τουρίστες που θα βρεθούν στη χώρα λόγω της διοργάνωσης.

Η οποία έχει γίνει γνωστή και έχει βγει σε κυκλοφορία από την Adidas, η οποία θα ντύνει τη Σκωτία και αυτή τη χρονιά. Οι εμφανίσεις της Εθνικής Σκωτίας όμως εκτός από την ιστοσελίδα της γνωστής εταιρείας ένδυσης, έχει βγει όπως φαίνεται και σε μία άλλη ιστοσελίδα από την Κίνα. Που πουλάει απομιμήσεις των εμφανίσεων και όχι τις αυθεντικές.

Η συγκεκριμένη σελίδα πουλάει τις φανέλες σε τιμή ευκαιρίας, δηλαδή γύρω στα 18 ευρώ, με την Adidas να την κοστολογεί στα 75 ευρώ. Κάπως έτσι μερικοί Σκωτσέζοι προμηθεύτηκαν μία από τις φανέλες, αλλά αυτό που θα αντίκριζαν όταν τις παρέλαβαν ίσως δεν το περίμεναν.

Συγκεκριμένα, η κινεζική σελίδα έφτιαξε τις εμφανίσεις, αλλά στο πίσω μέρος τους έχουν ονόματα παικτών της μισητής αντιπάλου της χώρας, Αγγλία. Πιο αναλυτικά ένας λογαριασμός στο twitter ανέβασε φωτογραφίες από τις φανέλες, στις οποίες φαίνονται τα ονόματα των Μέισον Μάουντ, Μάρκους Ράσφορντ και Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Ενώ την ίδια ώρα έγραψε: «Μόλις μου έστειλαν αυτές τις φωτογραφίες. Ο κίνδυνος να αγοράζεις ψεύτικες φανέλες. Προφανώς πολλοί άνθρωποι δέχτηκαν μια... αγγλική έκπληξη, όταν άνοιξαν το δέμα των 18 ευρώ από την Κίνα».

Το πρώτο παιχνίδι της Σκωτίας θα γίνει στις 14 Ιουνίου κόντρα στην οικοδέσποινα Γερμανία, με τη δεύτερη αγωνιστική να είναι πέντε μέρες μετά κόντρα στην Ελβετία Ενώ η τελευταία θα γίνει στις 23 Ιουνίου απέναντι στην Ουγγαρία.