Οίκος ανοχής στη Γερμανία ετοίμασε πακέτα σε τουρίστες εν όψει Euro: Οι τιμές για κάθε βραδιά και τι περιέχεται στην προσφορά!

Οίκος ανοχής στη Γερμανία ετοίμασε πακέτα σε τουρίστες εν όψει Euro: Οι τιμές για κάθε βραδιά και τι περιέχεται στην προσφορά!

Sportal newsroom 21:45 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 01.04.2024

Η έναρξη του Euro στη Γερμανία πλησιάζει και ένας οίκος ανοχής ετοίμασε ειδικά πακέτα για τουρίστες που θα βρεθούν στη χώρα λόγω της διοργάνωσης.

Ένα ιδιαίτερο ρεπορτάζ φιλοξένησε η αγγλική ιστοσελίδα, «Daily Star», με αφορμή το Euro 2024, του οποίου η έναρξη δεν αργεί. Η εύρεση οικονομικών καταλυμάτων στη Γερμανία γίνεται όλο και μεγαλύτερο πρόβλημα όσο πλησιάζει η διοργάνωση και ένας Άγγλος δημοσιογράφος ασχολήθηκε με αυτό το θέμα και κατέληξε πως είναι φθηνότερο να μείνεις σε οίκο ανοχής παρά σε ξενοδοχείο!

Έτσι, έκανε ρεπορτάζ σχετικά με έναν από τους πιο γνωστούς οίκους ανοχής, τον «Πασά», ο οποίος ιδρύθηκε το 1972 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή στη Γερμανία. Φέρεται να περνούν από αυτό 1.000 πελάτες κάθε μέρα, ενώ έχει 12 ορόφους και περίπου 120 ιερόδουλες.

Η τιμή μίας διανυκτέρευσης κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα είναι 199 ευρώ, με πρωινό, καθώς και πρόσβαση στο νυχτερινό κέντρο. «Διαθέτουμε 13 μονόκλινα δωμάτια. Το ένα κοστίζει 199 ευρώ και περιλαμβάνει πρωινό και είσοδο στο νυχτερινό μας κέντρο και τον οίκο ανοχής», είπε στην «Daily Star» ένας από τους ανθρώπους του συγκεκριμένου οίκου ανοχής.

Την ίδια ώρα οι διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία κοστίζουν από 200 έως 700 ευρώ. Φυσικά σε αυτή την κατηγορία δεν περιλαμβάνονται τα διαμερίσματα και οι ξενώνες...