Η σταρ του Boat Race, Σαβάνα Αντάμο, «σαρώνει» και στο Instagram (pics)

Η σταρ του Boat Race, Σαβάνα Αντάμο, «σαρώνει» και στο Instagram (pics)

Στέλιος Βαρδάκης 18:20 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 29.03.2024

Η Σαβάνα Αντάμο «κολάζει», όπως… μαρτυρούν οι νέες φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram.

Η Σαβάνα Αντάμο θα φέρει τη «λάμψη» της στο Boat Race, καθώς οι δύο ομάδες (Οξφόρδης και του Κέιμπριτζ) μάχονται στο Rover Thames.

Η 24χρονη θα αποτελέσει μέρος της ομάδας 30 ατόμων του Κέιμπριτζ για τη διάσημη διοργάνωση το Σάββατο (30 Μαρτίου). Η Άνταμο θα μπορούσε να αγωνιστεί ως «Cox», το μέλος που δεν κωπηλατεί, αλλά οδηγεί το σκάφος και κοιτάζει μπροστά.

Η 24χρονη έχει κάνει μεταπτυχιακό στο Peterhouse College, έχοντας ήδη κωπηλατήσει για το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ. Ενώ σπούδαζε στο Μπέρκλεϋ γεύτηκε τη νίκη ως Cox στο Εθνικό Πρωτάθλημα IRA πέρυσι, καθώς και το Eric Will Trophy. Κέρδισε επίσης το San Diego Crew Classic το 2023 και το Πρωτάθλημα Pac-12 το 2022 και το 2023. Η Άνταμο έχει μεταφέρει αυτές τις δεξιότητες στην Αγγλία, όπου μάζεψε για τη δεύτερη ομάδα του Cambridge στη Regatta του ποταμού Σαγκάη.

«Πρόκειται να φοιτήσω σε ένα οικοτροφείο (Σχολή Κεντ) που πρόσφερε κωπηλασία και ήμουν ενθουσιασμένη που το δοκίμαζα για να γνωρίσω νέους φίλους και να ασχοληθώ με ένα άθλημα που ήταν πολύ μεγάλο μέρος της κουλτούρας του σχολείου», είπε όταν ρώτησε πώς ξεκίνησε το άθλημα.

Η Αντάμο ήταν επίσης και μοντέλο στις καλοκαιρινές τις διακοπές, ποζάροντας με μαγιό στο Instagram. Η 24χρονη αθλήτρια έχει συγκεντρώσει σχεδόν 4.000 ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Tags: