Αυτή είναι η κοπέλα του Γιώργου Καρλαύτη - Σπουδάζει νομική, είναι μαζί οχτώ χρόνια

Αυτή είναι η κοπέλα του Γιώργου Καρλαύτη - Σπουδάζει νομική, είναι μαζί οχτώ χρόνια

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:02 - 12.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 12.02.2024

O back to back πρωταθλητής του NFL, Γιώργος Καρλαύτης είναι ζευγάρι από το 2016 με την Κάια Χάρις.

Οι Κάνσας Τσιφς του Γιώργου Καρλαύτη μετά από ένα συγκλονιστικό φινάλε νίκησαν στον τελικό του Super Bowl τους Σαν Φρανσίσκο 49ers (25-22) και κατέκτησαν για δεύτερη σερί χρονιά το NFL.

Ο Καρλαύτης έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά το Super Bowl με τους Kansas City Chiefs. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός ζει ένα όνειρο και στο τέλος του αγώνα, πανηγύρισε την επιτυχία του με την οικογένειά του, κρατώντας μια ελληνική σημαία.

Στο πλευρό του Καρλαύτη, ο οποίος έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του Super Bowl, ήταν κι η σύντροφός του, Κάια Χάρις. Ο Έλληνας αθλητής κι η νεαρή κοπέλα, η οποία είναι αθλήτρια στίβου είναι ζευγάρι τα τελευταία οκτώ χρόνια, από το 2016. Συναντήθηκαν πρώτη φορά στο λύκειο στο Λάμπερτ κι έκτοτε είναι σε σχέση. 

Το success story του Γιώργου Καρλαύτη στο αμερικανικό ποδόσφαιρο - Δύο πρωταθλήματα μέσα σε δύο χρόνια
ΣΠΟΡ

09:56 - 12.02.2024

Το success story του Γιώργου Καρλαύτη στο αμερικανικό ποδόσφαιρο - Δύο πρωταθλήματα μέσα σε δύο χρόνια

Λίγο πριν κλείσει τα 23 του ο Γιώργος Καρλαύτης κατέκτησε ξανά, μαζί με τους Κάνσας Σίτι Τσιφς, την υπέρτατη κορυφή στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Ο Έλληνας αμυντικός στα δύο του χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας έχει βάλει στη συλλογή του ισάριθμα πρωταθλήματα και το όνομά του ανάμεσα στις ιστορικές φυσιογνωμίες του πιο δημοφιλούς σπορ των ΗΠΑ.

Η Κάια Χάρις, η οποία είναι γεννημένη στην Ιντιάνα, εργάζεται ως ασκούμενη marketing, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου της πτυχίου, ενώ το 2025 αναμένεται να ολοκληρώσει τις σπουδές στη Νομική στο πανεπιστήμιο του Μιζούρι. Τέλος, έκανε γνωστή τη σχέση της με τον Καρλαύτη μέσω Facebook το 2021. Ο Έλληνας αθλητής έχει δημοσιεύσει αρκετές κοινές τους φωτογραφίες στο προφίλ του.